default-image

Δύσκολη βραδιά για τον Λεβαδειακό στο Παγκρήτιο

Ποδόσφαιρο
Δύσκολη βραδιά για τον Λεβαδειακό στο Παγκρήτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαύρη… νύχτα ήταν η χθεσινή για τον Λεβαδειακό, καθώς οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη 2-0 επί του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο, ωστόσο, δεν κατάφεραν να παραμείνουν στην Super League.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήθελε το «τρίποντο» κόντρα στους κιτρινόμαυρους και την ίδια ώρα, μία… βοήθεια από τα υπόλοιπα παιχνίδια, προκειμένου να βάλει έναν αντίπαλο από… κάτω και να τον… ρίξει στην Football League. Ωστόσο, ο Πανθρακικός επικράτησε 2-0 της Skoda Ξάνθης και κράτησε τη θέση του στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία, ενώ ο Πανιώνιος πήρε «χρυσή» ισοπαλία 0-0 με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.

Το ματς του Ιστορικού με τον «Δικέφαλο του Βορρά» ήταν αυτό που ολοκληρώθηκε τελευταίο, χρονικά, μια και ο διαιτητής Σιδηρόπουλος έδειξε 7 λεπτά καθυστερήσεις, ενώ κράτησε 10 καθώς οι γηπεδούχοι έδειχναν… διάθεση να… παίξουν με τον χρόνο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, μόλις το ματς στο Παγκρήτιο ολοκληρώθηκε, άπαντες στον Λεβαδειακό να… τρέξουν στα ραδιοφωνάκια και τα κινητά τηλέφωνα για να πληροφορηθούν την εξέλιξη.

Μόλις ο Σιδηρόπουλος σφύριξε το τέλος στη Νέα Σμύρνη, όπου ο Πανιώνιος έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ, η αγωνία έδωσε τη… θέση της στα δάκρυα και την απογοήτευση για τον υποβιβασμό της ομάδας στην Football League.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News