default-image

Ισοπαλία που... βόλεψε και τους δύο

Αθλητισμός
Ισοπαλία που... βόλεψε και τους δύο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Καλλονή ήθελε την τουλάχιστον την ισοπαλία για να εξασφαλίσει την παραμονή της, δίχως να μπλέκει σε ισοβαθμίες και ο Ατρόμητος επιθυμούσε το λιγότερο το ίδιο αποτέλεσμα για να τερματίσει στην πεντάδα, για λόγους γοήτρου, αφού έτσι και αλλιώς θα ήταν στα πλέι οφ, λόγω μη αδειοδότησης του ΠΑΣ Γιάννινα.

Συνεπώς, το τελικό 1-1 άφησε ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες. Η ΑΕΛΚ ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξε το σκορ με γκολ του Μίνγκα, ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ (33').

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος κυριάρχησε και έφτασε στην ισοφάριση με τον Παπάζογλου (84'). Σε εκείνο το σημείο έληξε ουσιαστικά το ματς, καθώς ακολούθησαν πασούλες. Ο σκόρερ των γηπεδούχων είχε και δοκάρι στο 78'.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Αλεξιτς, Τσαμπούρης, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς - Μανούσος, Λεοζίνιο (76' Αράς), Μίνγκας (80' Μαρσέλο), Πετρόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κοντοές, Αγκουαζί, Μπάλλας (52' Κατσουράνης), Δημούτσος (63' Παπάζογλου), Μπρίτο (54' Καράσκο), Ούμπιντες, Καραμάνος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News