default-image

Τρίτος ο Εργοτέλης που πάει στα μπαράζ

Μπάσκετ
Τρίτος ο Εργοτέλης που πάει στα μπαράζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για τον Εργοτέλη, ο οποίος επικράτησε με 45-65 του Αρχάγγελου και σε συνδυασμό με την ήττα του  Ίκαρου Νέας Σμύρνης από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων με 73-66 κατέλαβε την 3η θέση στο βαθμολογικό πίνακα της Γ' Εθνικής.

Αυτό σημαίνει ότι θα συμμετάσχει στα μπαράζ κατάταξης για την άνοδο στη Β' Εθνική αντιμετωπίζοντας τον  τρίτο του 2ου ομίλου νότου, τον Προμηθέα. Όποια ομάδα κερδίσει θα έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που αδειάσει θέση στη Β' Εθνική, ενώ ο ηττημένος είναι ο δεύτερος επιλαχόν.

Όσον αφορά στο ματς, με εκπληκτική άμυνα ο Εργοτέλης κράτησε στους 17 πόντους στο α' ημίχρονο τον Αρχάγγελο και «καθάρισε» το ματς. Το δεύτερο δεκάλεπτο αποδείχτηκε διαδικαστικού χαρακτήρα.

Μελανό σημείο ήταν ο τραυματισμός του Μάριου Σακελλαράκη, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, υπέστη κάταγμα στο χέρι του στο σημείο που είχε πάθει το ίδιο πριν από μερικούς μήνες…

Διαιτητές: Γιακείμη- Σπυρόπουλος Σπ.

Τα δεκάλεπτα: 7-19, 17-35(ημ.), 31-44, 45-65.

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ (Θωμίδης): Βογιατζής 3, Κουιμτζίδης, Μητσού, Παπανικολάου, Βλαχοδήμος 9, Ματσαμάς 5(1), Αυγενικού 3, Αγγελόπουλος 3, Σκορδάλης 7(1), Κούρος 12, Εκινέ 3.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μακράκης): Γεωργούτσος 6, Καρακωνσταντάκης 20(5), Χαλκιαδάκης 3, Ξενάκης 8, Σακελλαράκης 4, Σκαρλάτος 5(1), Βασιλειάδης 7, Μπουμπάρης 1, Αρναουτάκης, Καραλής 11(3).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News