default-image

Ικανοποιημένος ο Μανωλόπουλος από την προσπάθεια των πρασίνων

Σπορ
Ικανοποιημένος ο Μανωλόπουλος από την προσπάθεια των πρασίνων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα στάθηκε σε δύο σημεία. Στην διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του, αλλά και στη βελτίωση που χρειάζεται η ομάδα του. «Νομίζω ότι οι παίκτες μας έδειξαν μεγάλη διάθεση και έβγαλαν ενέργεια στο παρκέ» είπε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε «Πιέσαμε πολύ στην άμυνα και τρέξαμε στον αιφνιδιασμό.

Μέχρι ενός σημείου τα πήγαμε πολύ καλά, αλλά για μία ακόμα φορά είχαμε πρόβλημα στα αμυντικά ριμπάουντ. Παράλληλα κάναμε πάρα πολλά λάθη, 17, αλλά αυτό δικαιολογείται λίγο επειδή θέλουμε να παίξουμε πολύ γρήγορα. Για να παίξουμε, όμως, πολύ γρήγορα πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι. Άλλο θετικό στοιχείο είναι ότι στο παιχνίδι μας βγάζουμε κομμάτια της προπόνησης και αυτό είναι κάτι που το θέλουμε».

Επίσης, στις δηλώσεις του, στάθηκε και στην προσπάθεια του Απόλλωνα λέγοντας «Θέλω να ευχηθώ στον κόουτς Βετούλα καλή συνέχεια και στον ίδιο και στον Απόλλωνα. Πρέπει να πούμε πως στο μεγαλύτερο μέρος της σεζον έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ και ο κόσμος της Πάτρας το ευχαριστήθηκε».

«Πιο γρήγοροι και πιο σκληροί»

Από την πλευρά του ο ΝτεΜάρκους Νέλσον τόνισε «Κάναμε μια καλή προσπάθεια. Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στην ομάδα και αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε ακόμα πιο γρήγορα. Ψάχνουμε πιο γρήγορο τέμπο και σκληρή άμυνα. Σε αυτά τα κομμάτια κάναμε καλή δουλειά, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Και μάλιστα άμεσα, αφού ξεκινάνε τα play off.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News