default-image

Έχασε στο Ρέθυμνο η Επισκοπή 2-0 από την Καλλιθέα

Ποδόσφαιρο
Έχασε στο Ρέθυμνο η Επισκοπή 2-0 από την Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντική εκτός έδρας νίκη, με 2-0 για την Καλλιθέα κόντρα στην Επισκοπή, για τα play   out, της  FootballLeague.

Η Καλλιθέα, με το διπλό παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής, ενώ η Επισκοπή,  μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και πλέον απομακρύνεται από τα δικά της όνειρα. Η Καλλιθέα καλύτερη από την αρχή του αγώνα, πήρε σχεδόν εύκολα την νίκη και έφθασε στους 9 βαθμούς.

Μόλις στο 4΄ο Αρναρέλης με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μπελή ανοίγει το σκορ για την Καλλιθέα. Στο 68΄ ο Ντουρμισάι με σουτ, έπειτα από σέντρα του Μιχαλόπουλου κάνει το 2-0 για την Καλλιθέα.

Επισκοπή (Γ. Βέλιτς): Γουναρίδης, Λάμπρου, Αργυρίου, Μποτωνάκης(46' Παπαδήμας), Νικολακάκης, Βιγιαφάνε, Βιτώρος, Πάλλας, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης, Νικόλτσης.

Καλλιθέα (Ν. Παντέλης): Μοσχονάς, Λεβέντης, Παγώνης, Γιαννίτσης, Πίκολο, Ρουσάκης, Μπέλης(62' Μασάδο), Ντουρμισάι, Αρναρέλης, Τεγούσης, Μιχαλόπουλος(75' Τσίγκας .

Παναιγιάλειος- Αχαρναϊκός 0-1

Έχοντας ηττηθεί με το βαρύ 3-1 από την Ερμιονίδα την προηγούμενη αγωνιστική, ο Αχαρναϊκός ήθελε μόνο το θετικό αποτέλεσμα στο Αίγιο απέναντι στον Παναιγιάλειο για να διατηρήσει το προβάδισμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Η ομάδα του Μενιδίου, πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στον Παναιγιάλειο και έτσι κράτησε το πάνω χέρι στη μάχη της παραμονής. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο έχασαν μεγάλη ευκαιρία να… καθαρίσουν από νωρίς.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα, σημειώθηκε από τον Καλογερόπουλο στο 54' έχοντας περάσει τέσσερα λεπτά νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο. Την επόμενη εβδομάδα οι «πράσινοι» υποδέχονται την Επισκοπή και θέλουν μόνο τη νίκη για να κάνουν ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για το στόχο τους.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Ρουμπουλάκου, Σπίνουλας, Ουρτάδο, Μωυσίδης (59' Πιζ), Νάστος (46' Σεχολάρι),  Μπουρλάκης, Μίλιεβιτς, Φουρτάδο.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Παγούδης, Ζώνας, Μωυσιάδης, Αθανασίου, Ιωαννίδης, Σκαθαρούδης (50' Καλογερόπουλος), Εμέκα, Ιορδανίδης, Γέσιτς, Ταμπάκης (78' Αθανάσοφ), Παπατόλιος (84' Λιαπάκης).

Ηρακλής Ψ.- Ερμιονίδα 2-0

Πολύτιμη εντός έδρας νίκη με 2-0 του Ηρακλή Ψαχνών, κόντρα στην Ερμιονιδα, για την 3η αγωνιστική των playout.

Ο Ηρακλής , βρίσκεται στην προτελευταία θέση της  βαθμολογίας, αλλά με τους έξι βαθμούς, μπορεί να ελπίζει στην παραμονή στην FootballLeague.  Για την Ερμιονίδα, η ήττα, δεν δημιούργησε προβλήματα καθώς βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 11 βαθμούς.   

 Η Ερμιονίδα, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση άνοιξαν το σκορ. Ο Πουλάκος, στην αντεπίθεση στο 41 με πλασέ άνοιξε το σκορ, για τον Ηρακλή .  Στο 73Ράντι εκμεταλλεύτηκε λάθη των αμυντικών της Ερμιονίδας και με εύστοχο πλασέ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Ηρακλής Ψαχνών (T. Kαβακάς): Μελίσσας, Παλαιολόγος, Πατσατζόγλου Β., Ράντι, Ενρίκο, Ραπτάκης, Τσιμόντζι, Παληγεώργος, Σικαλιάς, Πολίτης(46 Ιβκοβιτς) , Πουλάκος(60΄  Τσούπρος)

Ερμιονίδα (Ρ. Μπολάνο): Πονηρός,Ταπέ(59 Παβίσεβιτς) , Ιασωνίδης, Τούντοριτς, Δωματάς(46' Ομο), Κιοσές, Κουτσοσπύρος, Μουσταφίδης, Τσακόν, Μηλιώτης, Συμελίδης.

Η βαθμολογία

1. Παναιγιάλειος 12

2. Ερμιονίδα 11

3. Αχαρναϊκός 10

4. Καλλιθέα 9

5. Ηρακλής Ψαχνών 6

6. Επισκοπή 0

Η επόμενη αγωνιστική (4η)

Τετάρτη 13 Μαΐου

Ερμιονίδα - Παναιγιάλειος (17:30, Δημ. Κρανιδίου)

Αχαρναϊκός - Επισκοπή (17:30, Δημ. Αχαρνών)

Καλλιθέα - Ηρακλής Ψαχνών (17:30, Δημ. Ταύρου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News