Αθλητισμός

O «Γαλανόλευκος Φάρος» τίμησε τους διεθνείς

Το «παρών» στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του Ολυμπιακού έδωσαν οι εκπρόσωποι του «Γαλανόλευκου Φάρου» και τίμησαν τους Σιόβα, Μήτρογλου και Φορτούνη.

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της Εθνικής Ελλάδας, ο οποίος έχει την έδρα του στα Χανιά, με αφορμή την παρουσία των «ερυθρόλευκων» στον νομό της Κρήτης για τον αγώνα της Κυριακής (10/5) με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, μέσω εκπροσώπων, βρέθηκε στο ξενοδοχείο των Πειραιωτών και τίμησε τους Δημήτρη Σιόβα, Κώστα Μήτρογλου και Κώστα Φορτούνη. Οι άνθρωποι του «Γαλανόλευκου Φάρου» παρέδωσαν από ένα αναμνηστικό βραβείο στους τρεις Έλληνες διεθνείς του Ολυμπιακού και είχαν τις φανέλες των παικτών με τα όνομά τους.

Την ίδια ώρα, οι Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Γιαννιώτης και Χουτεσιώτης γνώρισαν από κοντά τους θαυμαστές τους, νικητές από διαγωνισμό της Forthnet στην περιοχή. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, ενώ στην συνέχεια, άπαντες ενσωματώθηκαν στην αποστολή, η οποία έκανε περίπατο στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείο.

Στην συνέχεια, ο Βίτορ Περέιρα υποδέχθηκε τους «ερυθρόλευκους» σε αίθουσα του ξενοδοχείου, προκειμένου να συζητήσουν για τον αγώνα με τον Πλατανιά, ενώ ακολούθησε το γεύμα της ομάδας, πριν την αναχώρηση για τα Περιβόλια.

Σχόλια