Αθλητισμός

Πρεμιέρα στα μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής

Πρεμιέρα σήμερα (17.00) για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική, με τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής. Οι πρωταθλητές Κρήτης βρίσκονται στο σημείο... εκκίνησης και είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για πετύχουν το στόχο τους.

Ο Ρούβας από το Ηράκλειο, ο Ερμής Ζωνιανών από το Ρέθυμνο, ο Άρης Σούδας από τα Χανιά και ο ΟΦΙ από το Λασίθι θα δώσουν τις «μάχες» τους για να πάρουν το «εισιτήριο» για την τρίτη κατηγορία. Σύμφωνα με την προκήρυξη, την άνοδο θα κερδίσει η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας.

Στην πρεμιέρα τα... βλέμματα στρέφονται σε Ιεράπετρα και Σούδα, όπου θα γίνουν και τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς. Ο ΟΦΙ υποδέχεται το Ρούβα και ο Άρης τον Ερμή Ζωνιανών. Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:  

Σήμερα (17:00)

ΟΦ Ιεράπετρας-Ρούβας (Γήπεδο Ιεράπετρας): Διαιτητής: Γεώργιος Γιαννουλάκης (Χανίων), Α' βοηθός: Εμμανουήλ Μαρνέζος (Χανίων), Β' βοηθός: Νικόλαος Μαραγκουδάκης (Χανίων), Παρατηρητής: Δημήτριος Χριστοδουλάκης (Ρεθύμνου).

Άρης Σούδας-Ερμής Ζωνιανών (Γήπεδο Σούδας): Διαιτητής: Ιωάννης Μουρτζάκης (Ηρακλείου), Α' βοηθός: Βασίλειος Νικολακάκης (Ηρακλείου), Β' βοηθός: Αντώνιος Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου), Παρατηρητής: Εμμανουήλ Παπαδάκης (Λασιθίου).

Σχόλια