default-image

Εντός ο Ηρόδοτος, εκτός ο Εργοτέλης στο φινάλε της Γ' Εθνικής

Μπάσκετ
Εντός ο Ηρόδοτος, εκτός ο Εργοτέλης στο φινάλε της Γ' Εθνικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα και στην αυλαία της Γ' Εθνικής, καθώς οι άνοδοι και οι κάθοδοι έχουν κριθεί. Από κρητικής πλευράς, ο Ηρόδοτος υποδέχεται σήμερα στις 5 μ.μ. τον πέμπτο στη βαθμολογία Πόλις Καλλιθέας στο κλειστό «Μ. Μερκούρη» της Αλικαρνασσού, στοχεύοντας στη νίκη που θα του δώσει τη δυνατότητα αφενός να αποχαιρετίσει με τον καλύτερο τρόπο τον κόσμο του και αφετέρου να καταλάβει μία καλύτερη θέση από την 8η που βρίσκεται τώρα. Διαιτητές θα είναι οι Κωνσταντινίδου, Ασημάκη και κομισάριος ο κ. Γιαννακουδάκης.

Ο Εργοτέλης από την πλευρά του αντιμετωπίζει στη Ρόδο τους Αρχάγγελους Αγίων Θεοδώρων με στόχο το διπλό που θα τον διατηρήσει στην 4η θέση και άρα στη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου. Μπορεί να βρεθεί και στην 3η θέση με δική του νίκη και ήττα του Ίκαρου από το Διαγόρα Δριοπυδέων. Διαιτητές θα είναι οι Γιακείμη, Σπυρόπουλος Σπ.

Η Ακαδημία Ρεθύμνου από την πλευρά της αποχαιρέτισε την κατηγορία την προηγούμενη εβδομάδα με τη νίκη της επί του Σπόρτιγκ στο κλειστό «Μ. Μερκούρη», καθώς στην αυλαία δεν ταξιδεύει για το ματς με τον Κάδμο, καθώς έχει ήδη υποβιβαστεί.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής: Σπόρτιγκ-Κορωπί, Ιωνικός Ν.Φ.-Αιγάλεω, Διαγόρας Δριοπυδέων-Ίκαρος Ν. Σμ. και Κρόνος Αγ. Δημ.-Πεύκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News