Αθλητισμός

Πρίφτης: «Να κρατήσουμε την 4η θέση»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του στην κανονική διάρκεια της Α1 του μπάσκετ έμεινε ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος περιμένει από τον Άρη να διατηρήσει την 4η θέση και στα πλέι οφ.

Ο προπονητής του Άρη επισήμανε μετά το ματς με το Ρέθυμνο:  «Έγινε ένα πάρα πολύ σκληρό παιχνίδι με πολλή πίεση και πολλή άγχος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και στους συνεργάτες μου για όλη τη χρονιά. Η ομάδα έκανε 16 νίκες και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Είναι δικό τους επίτευγμα αλλά και της Διοίκησης η μεγάλη προσπάθεια που έγινε όλο τον χρόνο. Με την βοήθεια του νέου επενδυτή του κ. Λάσκαρη νομίζω ότι βλέπουμε το μέλλον με μεγαλύτερη προοπτική. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε την 4η θέση και μέσα από τα πλέι οφ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στο Ρέθυμνο Aegean για όλη την πορεία του φέτος. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και έχει πολύ σταθερή πορεία όλη τη χρονιά».

Από τους παίκτες του Άρη, ο Σπύρος Μούρτος (έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του ΟΦΗ) τόνισε:  «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο Aegean στα πλέι οφ. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Είναι μεγάλο επίτευγμα οι 16 νίκες που κάναμε και κατακτήσαμε την 4η θέση. Από εδώ και πέρα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ και ξεκινάμε από αύριο την προετοιμασία μας για να είμαστε έτοιμοι».

Σχόλια