Αθλητισμός

Σκουρτόπουλος: «Ο Άρης άξιζε την 4η θέση»

Άξιζε τη νίκη και την κατάκτηση της 4ης θέσης ο Άρης σύμφωνα με τον Θανάσης Σκουρτόπουλο.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου επισήμανε μετά το ματς: «Στην ζωή λέμε ότι ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Νομίζω ότι σήμερα παρόλο που είμαστε λυπημένοι, ο Άρης άξιζε την 4η θέση για την παρουσία του όλη τη χρονιά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Δημήτρη και στους παίκτες του για την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει. Τους εύχομαι καλή συνέχεια στα πλέι οφ.

Από την άλλη μεριά, έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί πετύχαμε τον μεγάλο στόχο της ομάδας, την 6η θέση. Μπορεί να είμαστε λυπημένοι που χάθηκε σήμερα το παιχνίδι αλλά τους είπα ότι πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε σαν παράδειγμα για να είμαστε καλύτεροι στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ θα έχει το πλεονέκτημα έδρας αλλά εμείς θα παλέψουμε για να δείξουμε ότι αξίζουμε την παρουσία μας στα πλέι οφ αλλά και να το ευχαριστηθούμε.

Πρέπει να μάθουμε από αυτές τις περιπτώσεις γιατί και με την ΑΕΚ κινδυνεύσαμε να χάσουμε το παιχνίδι και σήμερα το ίδιο αλλά δεν εκτελέσαμε σωστά. Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι κλείνουμε επιτυχημένα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που για ακόμα μία φορά ήταν κοντά μας. Ελπίζω να ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες τους. Εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία τους και την συμπεριφορά τους».

Από τους παίκτες ο Δημήτρης Χείλαρης τόνισε: «Θέλω να συγχαρώ και εγώ την ομάδα του Άρη. Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Δυστυχώς εμείς πέσαμε στην «παγίδα» του Άρη, η οποία μας έδωσε πολλά ελεύθερα σουτ και δεν καταφέραμε να ευστοχήσουμε σε αυτά. Κοιτάμε την συνέχεια. Θα κοιτάξουμε τα λάθη μας. Τώρα παίζουμε με τον ΠΑΟΚ. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να έχουμε μία καλύτερη συνέχεια στην πορεία».

Σχόλια