Αθλητισμός

Χωρίς άγχος ο ΟΦΗ κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά

Χωρίς άγχος, καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή του στην Α2 κατηγορία, ο ΟΦΗ ταξίδεψε στο Λαγκαδά, όπου σήμερα στις 3 μ.μ. αντιμετωπίζει τον τοπικό Ερμή στην αυλαία της φετινής σεζόν.

Και οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι, καθώς έχουν ήδη χάσει το τρένο της παραμονής, αλλά αυτό δεν τους κάνει εύκολους αντιπάλους για την κρητική ομάδα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένας ματς γοήτρου, χωρίς κάποιο ουσιαστικό ενδιαφέρον.

Διαιτητές θα είναι οι κ. Ξενικάκης, Σιμητόπουλος και Μοσχοτόγλου.

Ούτε στην κορυφή υπάρχει σασπένς καθώς Καβάλα και Αρκαδικός έχουν εξασφαλίσει την άνοδο (η πρώτη και τον τίτλο εδώ και καιρό), ενώ ουσιαστικά όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στην Τρίτη ομάδα που θα ακολουθήσει τον Ερμή Λαγκαδά και τον Ηλυσιακό στη Β' Εθνική. Ο Αετός, παρότι έχει 34 βαθμούς, όσους ο Ηρακλής και ο Φίλιππος Βέροιας, που ισοβαθμούν στην 12η θέση, έχει εξασφαλίσει την παραμονή, μια και παίρνει ακούραστα τους βαθμούς μετά την απόσυρση του Ηλυσιακού. Έτσι, οι δύο τελευταίοι τα δίνουν όλα για όλα αντιμετωπίζοντας το Ψυχικό και το Παγκράτι εκτός έδρας αντίστοιχα.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής (όλα ξεκινούν στις 5 μ.μ.): Παγκράτι-Φίλιππος Βέροιας, Λαύριο-Καβάλα, Δόξα Λευκάδας-Εθνικός, Λιβαδειά-Αρκαδικός και Ψυχικό-Ηρακλής.

Σχόλια