Αθλητισμός

«Να δοθεί ένα οριστικό τέλος στην φαρσοκωμωδία»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την οποία ενημερώνει ότι κατέθεσε έγγραφα στην ΕΕΑ που αποδεικνύουν ότι η μεταβίβαση των μετοχών του Παναθηναϊκού είναι «φαρσοκωμωδία», όπως αναφέρεται.

Επίσης οι Πειραιώτες τονίζουν ότι έχει ενημερωθεί σχετικά και ο υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής και καλούν της αρχές να λάβουν μέτρα ώστε να νε μπει οριστικό τέλος σε όσα συμβαίνουν.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε σήμερα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έγγραφα και λοιπά στοιχεία που αποδεικνύουν την πασίδηλη εικονικότητα της πρόσφατης μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Δ. Γιαννακόπουλο.

Με την αναφορά μας, η οποία κοινοποιήθηκε και στον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, αναμένεται η άμεση παρέμβαση της ΕΕΑ, έτσι ώστε να ανακληθεί η άδεια μεταβίβασης των μετοχών και να δοθεί ένα οριστικό τέλος στην φαρσοκωμωδία που διαδραματίζεται τους τελευταίους μήνες ενώπιον όλου του φίλαθλου κόσμου, αθλητών, παραγόντων, δικαιοδοτικών οργάνων και φορέων της Πολιτείας.

Πράξεις καταστρατήγησης των νόμων, που δεν έχουν άλλο σκοπό παρά την εξασφάλιση ασυλίας και ατιμωρησίας μέσω εικονικών μεταβιβάσεων και επιστράτευσης παρένθετων προσώπων, δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές σε κανένα κράτος δικαίου».

Σχόλια