default-image

Πρόβλημα με Κυριακίδη στην Ξάνθη

Ποδόσφαιρο
Πρόβλημα με Κυριακίδη στην Ξάνθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυξάνονται τα προβλήματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό. Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τον Δημήτρη Κυριακίδη να προστίθεται στη λίστα με τους τραυματίες, καθώς υποβλήθηκε σε μαγνητική και τα αποτελέσματα αυτής έδειξαν ότι έχει πρόβλημα στην άρθρωση του ισχύου. Έτσι, οι απουσίες ενόψει του ντέρμπι της Κομοτηνής έφτασαν τις έξι.

Ήδη είναι εκτός οι Φλίσκας, Λισκάρας, Ζαρόπουλος, οι οποίοι ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα, και οι Σολτάνι, Ομπόντο, που είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε τακτική, παιχνίδια 2 εναντίον 3 και τελειώματα φάσεων, με τον Λουτσέσκου να χωρίζει σε γκρουπ τους παίκτες του.

Έτσι, η προετοιμασία της αδιάφορης βαθμολογικά Σκόντα θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το Σάββατο (9/5) και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Κομοτηνή. Τέλος, να σημειωθεί ότι τη σημερινή παρακολούθησαν από κοντά και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου του Ολβίου, με τους νεαρούς να ζητούν αυτόγραφα, να βγαίνουν φωτογραφίες και να εμψυχώνουν την ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News