default-image

Δεν μπορεί να πάρει στη Σερβία τον γιο του ο Σαράνοφ

Αθλητισμός
Δεν μπορεί να πάρει στη Σερβία τον γιο του ο Σαράνοφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μπόγιαν Σαράνοφ ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον Εργοτέλη αυτήν την Κυριακή και ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την πατρίδα του, αλλά λόγω της γραφειοκρατίας δεν μπορεί να πάρει μαζί του και το νεογέννητο παιδί του!

Ο διεθνής Σέρβος τερματοφύλακας πήγε στο Ηράκλειο τον περασμένο Δεκέμβριο και περίπου τρεις μήνες μετά η γυναίκα του γέννησε σε νοσοκομείο της πόλης.

Η τρίμηνη βίζα που είχε ο παίκτης έληξε και ούτε ο ίδιος, ούτε ο Εργοτέλης μερίμνησαν να την ανανεώσουν έγκαιρα. Έτσι, ο Σαράνοφ δεν μπορεί να δώσει όνομά στο παιδί του και άρα δεν μπορεί να το πάρει από τη χώρα.

Στο ληξιαρχείο Ηρακλείου ζήτησαν τη βίζα που όμως έχει λήξει. Έτσι, το Υπουργείο Εξωτερικών τον παρέπεμψε στο προξενείο της Σερβίας όπου του είπαν πως χωρίς όνομα του παιδιού δεν μπορούν να του δώσουν χαρτί!

Μάταια οι άνθρωποι του Εργοτέλη αναζητούν λύση για τον ποδοσφαιριστή, αλλά όπως φαίνεται ο παίκτης και η σύζυγος του θα ταξιδέψουν στο Βελιγράδι χωρίς το μωρό, θα ανανεώσουν τη βίζα τους και θα επιστρέψουν στην Κρήτη για να το πάρουν!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News