default-image

Επιστρέφει ο φαντασμαγορικός θεσμός Mr Κρήτη 2015

Κρήτη
Επιστρέφει ο φαντασμαγορικός θεσμός Mr Κρήτη 2015

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστρέφει αυτό το Σάββατο 9 Μαΐου στο Ηράκλειο η πιο ιστορική διοργάνωση, αυτή του "Mr Κρήτη 2015", με το θεσμό να προσελκύει τα βλέμματα των Κρητικών.

Το "Mr Κρήτη" έρχεται δυναμικά για μια ακόμη χρονιά, με μεγάλες προσδοκίες, στο Κλειστό των ΤΕΙ, αφού πλέον αποτελεί θεσμό στο νησί μας, προσελκύοντας ταυτόχρονα διαγωνιζόμενους από όλη τη χώρα.

Η προσέλευση των αθλητών θα είναι μεγάλη, ενώ εξίσου μεγάλα ονόματα του body building θα παρευρεθούν ως guest poster. Στη φαντασμαγορική αυτή ημέρα για το άθλημα, το "παρών" θα δώσει και ο 24χρονος Κροάτης γίγαντας Petar Klancir, NABBA Mr Universe 2012 και Junior World Champion 2012.

Το neakriti.gr συνομίλησε με τον προπονητή της μοναδικής ομάδας που θα λάβει συμμετοχή από την Κρήτη, τον Παντελή Σταυρουλάκη (τον επί 4 φορές "Mr Κρήτη"), που μας εξήγησε τι σημαίνει για το νησί μας ο εν λόγω θεσμός, ενώ αναφέρθηκε και στους αθλητές του, οι οποίοι μετά από σκληρή δουλεία είναι πανέτοιμοι για να διεκδικήσουν τίτλους.

«Αρχικά για όσους αγαπάμε αυτό το άθλημα, ευελπιστούμε να προοδεύσει, αφού η συγκεκριμένη είναι η μοναδική διοργάνωση που προβάλλει το άθλημα στο ευρύ κοινό. Ο κόσμος του Ηρακλείου έχει αγκαλιάσει το θεσμό του "Mr Κρήτη" και αυτό φαίνεται άλλωστε από την αστείρευτα ολοένα και αυξανόμενη προσέλευσή του, απογειώνοντάς τον έτσι ως θεσμό, που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από άλλες ελληνικές διοργανώσεις body building. Εύχομαι για μία ακόμα χρονιά η στήριξη του κόσμου να είναι ανάλογη, η διοργάνωση να επιτύχει το στόχο της και οι αθλητές να έχουν μία επιτυχημένη συμμετοχή. Θέλω να ευχηθώ στους αθλητές μου, που με εμπιστεύτηκαν, καλή επιτυχία και να αποκομίσουν μόνο καλές αναμνήσεις και εμπειρίες».

Η ομάδα του προπονητή Παντελή Σταυρουλάκη θα αποτελείται από τους εξής διαγωνιζόμενους, άνδρες αλλά και γυναίκες:

1. Παύλος Μπαρμπαδάκης

2. Μιχάλης Παπουτσάκης

3. Δημήτρης Στειακάκης

4. Βαγγέλης Καρουζάκης

5. Μάριος Ζαχαράκης

6. Γιώργος Σταμπουλής

7. Στέλλα Παπαποστόλου

8. Αχιλλέας Βεσάι

9. Μandy (κατηγορία γυναικών)

Αξίζει να σημειωθεί πως οι διοργανωτές του "Mr Κρήτη" θα είναι φέτος ο Γιάννης Τσαγκαράκης και ο Τάσος Μισαηλίδης.

Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News