default-image

Στο "μικροσκόπιο" της ΑΕΚ ο Σάρλες

Αθλητισμός
Στο "μικροσκόπιο" της ΑΕΚ ο Σάρλες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προτεραιότητα αποτελεί για την ΑΕΚ η ενίσχυση της επίθεσης της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αφού η «Ένωση» θέλει να κάνει δυνατή επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Στο προσκήνιο βρίσκεται η περίπτωση του Ραφίκ Τζεμπούρ που παίζει στον ΑΠΟΕΛ, αλλά στον «Δικέφαλο» ψάχνουν και άλλους παίκτες που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις στη γραμμή κρούσης. Μία από αυτές είναι ο Σάρλες Ντίας Ντε Ολιβέιρα.

Πρόκειται για τον 31χρονο επιθετικό της Θέλτα, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια στον σύλλογο του Βίγο έχει σκοράρει 15 φορές σε 56 αγώνες. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος άσος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα άκρα.

Το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τον ισπανικό σύλλογο κάνει αρκετά δύσκολη την περίπτωσή του, αλλά στην ΑΕΚ δείχνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για να κάνουν δικό τους τον Σάρλες.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα ταξιδέψει για χάρη του στην Ισπανία, όμως δεν είναι η μοναδική περίπτωση που θα τσεκάρει ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης». Όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος θα κάνει μία γενικότερη προεργασία, με στόχο να ενισχυθεί με σημαντικές μεταγραφές το ρόστερ το καλοκαίρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News