default-image

"Τσέκαρε"... θέση η Σεβίλλη, ανοιχτό το άλλο ζευγάρι

Αθλητισμός
"Τσέκαρε"... θέση η Σεβίλλη, ανοιχτό το άλλο ζευγάρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σχεδόν κλεισμένο… εισιτήριο για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ έχει η Σεβίλλη που νίκησε με το εμφατικό 3-0 την Φιορεντίνα, ενώ στην Ουκρανία θα… λύσουν τις διαφορές τους Νάπολι και Ντνίπρο μετά το 1-1 στην Ιταλία.

Στο ντέρμπι της βραδιάς, η Σεβίλλη πάτησε… γκάζι από νωρίς, ενώ οι «βιόλα» έχασαν ευκαιρίες, αλλά στην επανάληψη… κόλλησαν. Πρωταγωνιστής για την ομάδα της Ανδαλουσίας, ο Καταλανός, Άλειξ Βιδάλ (17', 54'), που σημείωσε δύο γκολ και έδωσε την ασίστ στο 3ο τέρμα του Γκαμεϊρό (75'). Η Σεβίλλη θέλει να γίνει η πρώτη με δύο απανωτά Europa League, ενώ ήταν και η τελευταία που πήρε δύο απανωτές φορές το ίδιο τρόπαιο σαν Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

ΣΕΒΙΛΛΗ (Ο. Έμερι): Ρίκο, Α. Βιδάλ, Καρίσο, Κολοτζιέτζακ, Τρεμουλινάς, Κριχόβιακ, Μπανέγκα, Βιτόλο, Μπιά (73' Ιμπόρα), Ρέγιες (58' Κόκε), Μπάκα (75' Γκαμεϊρό).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (Β. Μοντέλα): Νέτο, Τόμοβιτς (46΄Ρίτσαρντς), Αλόνσο, Σάβιτς, Γκ. Ροντρίγκεζ, Ματίας Φερνάντεζ, Μπάντελι (68' Πιζάρο), Μπόρχα Βαλέρο, Χοακίν, Σαλάχ, Γκόμεζ (80' Ίλισιτς).

Στο άλλο παιχνίδι, η Ντνίπρο έφυγε με το 1-1 από το «Σαν Πάολο» στην πρώτη αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Europa League, αν και δεν δικαιούταν κάτι θετικό από την αναμέτρηση με τη Νάπολι, αλλά είχε τη βοήθεια του… Θεού και του επόπτη. Ο Ζελέζνιοφ δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο ματς «χτύπησε» (81'), αλλά ήταν σε αντικανονική θέση όταν του έκανε την πάσα ο Φεντέσκι και ισοφάρισε το τέρμα του Νταβίντ Λόπεθ (50').

ΝΑΠΟΛΙ (Ρ. Μπενίτεθ): Αντούχαρ, Μπρίτος, Μάτζιο, Γκούλαμ, Αλμπιόλ, Ζορζίνιο, Χάμσικ, Νταβίντ Λόπεθ (71' Γκαργκάνο), Καγιεχόν (77' Γκαμπιαντίνι), Ιγκουαΐν, Ινσίνιε (82' Μέρτενς).

ΝΤΝΙΠΡΟ (Μ. Μάρκεβιτς): Μπόικο, Ντάγκλας, Λίξεβιτς (57' Μπρύνο Γκάμα), Κανκάβα (69' Μπέζους), Λέο Μάτος, Τσεμπεριάτσκο, Φεντόρτσουκ, Ρόταν, Κάλινιτς (80' Ζελέζνιοφ), Κονοπλιάνκα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News