default-image

Τελευταίο κρίσιμο 10ημερο για τον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Τελευταίο κρίσιμο 10ημερο για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τελική ευθεία είναι πλέον όλες οι διαδικασίες για τον ΟΦΗ, αφού απομένουν 10 μέρες μέχρι την κρίσιμη γενική συνέλευση της ΠΑΕ. Οι εμπλεκόμενες πλευρές κρατούν ερμητικά κλειστά τα… στόματα, σε μια προσπάθεια να «προστατεύσουν» τη διαδικασία ή ακόμη και να μην «κάψουν» κάποιο… χαρτί.

Φυσιολογικά όλα αυτά ως ένα βαθμό, ειδικά όταν οι ισορροπίες είναι λεπτές, ενώ από την άλλη πλευρά η αγωνία στις τάξεις των φιλάθλων είναι πολύ μεγάλη. Είναι μια πραγματικότητα, ότι οι διεργασίες συνεχίζονται και μάλιστα έχουν «φουντώσει» για τα καλά το τελευταίο διάστημα. Επίσης, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πλέον, ότι για την επόμενη μέρα υπάρχουν διαφορετικές κινήσεις, καθώς ακόμη και στο «εσωτερικό» έχουν επιλεγεί διαφορετικοί… δρόμοι.

Έχει περάσει ένα μεγάλο διάστημα περισυλλογής και σκέψης, για τις λύσεις που θα βάλουν την ομάδα του Ηρακλείου σε διαδικασία επανεκκίνησης. Πρότζεκτ και πλάνο μπορεί και να έχει δημιουργηθεί ήδη, από όσους ενδιαφέρονται, όμως υπάρχει μεγάλη… απόσταση μέχρι να γίνει πράξη.

Είναι συγκεκριμένα τα βήματα που θα γίνουν από δω και στο εξής, μέχρι να φιξαριστεί το… αύριο σε διοικητικό επίπεδο. Η γενική συνέλευση της 18ης Μαΐου θεωρείται η πρώτη… σέντρα, καθώς στο κλειστό του ΒΑΚ μάλλον οι περισσότεροι θα ανοίξουν τα… χαρτιά τους.

Νωρίτερα πάντως, το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα έχει ξεκαθαρίσει αν επί της διαδικασίας μπορεί να μπει έξτρα θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης. Φυσικά κάτι τέτοιο θα αφορούσε μόνο την απόφαση για συμμετοχή ή όχι στη Football League, ώστε να μην χρειαστεί δεύτερη συνέλευση. Και το θέμα αυτό, έχει μπει σε ένα πλαίσιο ρευστότητας και σύγχυσης το προηγούμενο διάστημα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη διερευνάται νομικά.

Από κει και πέρα, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ δεν συνεδρίασε (τουλάχιστον μέχρι τώρα) αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να καθορίσει την στάση του. Τέλος, όπως έχουμε επισημάνει ξανά έχει ιδιαίτερα σημασία πόσες μετοχές θα κατατεθούν και από ποιους, με την σχετική προθεσμία να ολοκληρώνεται στις 13 του μήνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News