default-image

Φιλική νίκη του Εργοτέλη επί του Ηροδότου με Γιουσούφ

Ποδόσφαιρο
Φιλική νίκη του Εργοτέλη επί του Ηροδότου με Γιουσούφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης επικράτησε 2-1 του Ηροδότου σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Παγκρήτιο Στάδιο  με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο σκορ.

Η αναμέτρηση είχε διάρκεια δύο ημιχρόνων των τριανταπέντε λεπτών και αγωνίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, εκτός των Καβουσάκη, Τζανακάκη και Μπουρσέλη, οι οποίοι γυμνάστηκαν ατομικά. Από την Κ20 αγωνίστηκαν και οι Βογιατζής, Σηφάκης, Γενιτσαρίδης, Χαρκουτσάκης και Γεωργαντόπουλος.

Το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου διαμορφώθηκε με γκολ του Κοιλιάρα στο 35', ενώ στην επανάληψη, ο Εργοτέλης ισοφάρισε αρχικά με δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή, του Γιουσούφ στο 48', ενώ ο ίδιος παίχτης πέτυχε το 2-1 στο 60', έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια και ασίστ του Μπρούνο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Δερμιτζάκης, Γενιτσαρίδης, Γιοβάνοβιτς, Λουβιόν, Λυκογιάννης, Κοζορώνης (21' Βογιατζής), Χαντί, Γκέντσογλου, Καλέ, Χουλά, Ολαϊτάν.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Σαράνοφ, Ρέντζας, Σηφάκης, Γκορκς, Πίτσος, Καζναφέρης, Μπόε - Καν, Μπρούνο, Γιουσούφ, Λεονάρντο (60' Γεωργαντόπουλος), Τζίλας.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Παπαδάκης, Χαρίτος, Γενιτσαρίδης (36' Χατζηβασίλης), Αχιλλέως, Προτογεράκης (36' Σκουλάς), Μαυρίδης (36' Ι.Χρυσοφάκης), Προβιδάκης, Κούρτι, Κοιλιάρας, Μωραΐτης, Πήλιος (36' Μεράι).

Η προετοιμασία της ομάδας του Εργοτέλη για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (19:00) με τον Λεβαδειακό, θα συνεχιστεί αύριο με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 18:00.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News