default-image

«Έκλεισε» τον Λοντ ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
«Έκλεισε» τον Λοντ ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρόμπιν Λοντ φαίνεται ότι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός καθώς τα έχουν βρει σε όλα με την Ελσίνκι για να μετακομίσει στη Λεωφόρο ο 22χρονος μέσος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Ρόμπιν Λοντ είναι 22 χρόνων,  Φιλανδός μέσο, ο οποίος είναι το λεγόμενο «box to box» και λέγεται πως έρχεται για να καπαρώσει φανέλα βασικού στον άξονα, προκειμένου να αποτελέσει τον νέο... οργανωτή στο παιχνίδι του τριφυλλιού.

Οι άνθρωποι του συλλόγου κατέληξαν στο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, μετά από στενό «μαρκάρισμα» του Λεωνίδα Βόκολου κι ενώ η εισήγηση των Γιάννη Αναστασίου και Τάκη Φύσσα ήταν πέρα για πέρα θετική.

Ο Λοντ δεσμεύεται με συμβόλαιο στην πρωταθλήτρια της χώρας του ως το τέλος του 2015 και αναμένεται τον επόμενο μήνα στην Ελλάδα προκειμένου να ενσωματωθεί στους πράσινους, δείγμα της… τελειωμένης υπόθεσης.

Ο 22χρονος άσος προέρχεται από δύο γεμάτες χρονιές στην Ελσίνκι, έχοντας τόσο πέρσι, όσο και πρόπερσι από 28 συμμετοχές. Δείγμα των δυνατοτήτων του, αλλά και της ευχέρειάς του στο επιθετικό κομμάτι είναι το γεγονός πως την περσινή χρονιά σημείωσε 6 τέρματα στην φινλανδική λίγκα, ενώ το 2013 7.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News