default-image

Προβάδισμα Γιουβέντους, 2-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ποδόσφαιρο
Προβάδισμα Γιουβέντους, 2-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γιουβέντους ήταν η μεγάλη κερδισμένη στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, επικρατώντας στο Τορίνο με 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό που θα γίνει φέτος στο Βερολίνο. Την άλλη Τετάρτη 13 Μαίου στο "Μπερναμπέου" η ρεβάνς.

Οι Ιταλοί ξεκίνησαν εξαιρετικά το παιχνίδι, είχαν φάσεις και προηγήθηκαν με τον Μοράτα. Μετά το γκολ, η Ρεάλ ξύπνησε και έκλεισε τη Γιουβέντους στα καρέ της, ισοφαρίζοντας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και έχοντας δοκάρι στο α' ημίχρονο με τον Χάμες Ροντρίγκες για να πάρει προβάδισμα στο σκορ.

Στην επανάληψη όμως η Γιουβέντους με τη δύναμη της έδρας της ήταν καλύτερη, σκόραρε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τέβεζ στο 57' και δίκαια έφτασε στη νίκη με σκορ 2-1. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Αργεντίνος επιθετικός σε ανατροπή του από τον Καρβαχάλ και δόθηκε σωστά από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έλεγξαν ολοκληρωτικά το ματς. Ο Αλέγκρι έκανε κίνηση-ματ, γυρίζοντας σε 3-5-3 το σχήμα του και εκεί… μπλόκαρε για τα καλά η «βασίλισσα». Η Ρεάλ μπορούσε όχι φάση να κάνει, αλλά ούτε καν να απειλήσει. Τα λεπτά περνούσαν, η Γιούβε κρατούσε το προβάδισμα και δεν αισθανόταν την παραμικρή πίεση (με τον Ράμος να 'ναι τραγικός και τον Αντσελότι να χρεώνεται την επιλογή του να τον βάλει αμυντικό χαφ και τους Μπέιλ-Κριστιάνο… χαμένους στη μετάφραση). Και δεν ήθελε πολύ να πάρει ακόμα μεγαλύτερο σκορ πρόκρισης, αν ο Κασίγιας ενστικτωδώς στο τέλος και με τη βοήθεια του… κεφαλιού, έλεγε όχι στην κεφαλιά του Γιορέντε, που δεν άλλαξε το 2-1.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Μαρκίζιο, Πίρλο, Βιδάλ, Στουράρο (65' Μπαρτζάλι), Τέβεζ (85' Περέιρα), Μοράτα (78' Γιορέντε)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Βαράν, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Ρονάλντο, Κρόος, Χάμες, Μπέιλ (86' Χεσέ), Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Ίσκο (63' Τσιτσαρίτο)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News