default-image

Το Rally Kρήτης κάνει... Μόντε Κάρλο το Ηράκλειο!

Αθλητισμός
Το Rally Kρήτης κάνει... Μόντε Κάρλο το Ηράκλειο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πιο θεαματικό, συναρπαστικό και αναμφίβολα ιστορικής σημασίας θα είναι το 37ο Rally Κρήτης, το οποίο διοργανώνεται στις 23 και 24 Μαΐου. Και σίγουρα αυτό που του δίνει τεράστια σπουδαιότητα είναι ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του μια από τις ειδικές διαδρομές του αγώνα, η 1η Ειδική το Σάββατο 23 Μαΐου, θα γίνει μέσα στην πόλη του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην παραλιακή λεωφόρο!

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα χρησιμοποιηθεί η διαδρομή από το κυκλικό της οδού Γιαμαλάκη μέχρι το κυκλικό λίγο μετά το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και θα δοθεί η δυνατότητα σε εκατοντάδες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να παρακολουθήσουν τους οδηγούς σε μια ξεχωριστή εμπειρία για το Rally Κρήτης. Επίσης, για πρώτη φορά ο μεγάλος χορηγός θα είναι η EKO racing 100!!

H ΦΙΜΑ με τον ΑΟΚ υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κάνουν το καλύτερο Rally Κρήτης στην ιστορία, πάντα με την βοήθεια της Περιφέρειας Κρήτης και του δήμου Ηρακλείου αλλά και των χορηγών επικοινωνίας (ΚΡΗΤΗ TV, Νέα Κρήτη , Radio 98,4) που στηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο την προβολή του.

Ο αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Rally και οι συμμετοχές αναμένονται πολλές και δυνατές μιας και είναι ο 3ος αγώνας του κυπέλλου ασφάλτου.Το Σάββατο 23 Μαΐου τα πληρώματα θα κάνουν την 1η ειδική του αγώνα στην παραλιακή του Ηρακλείου στις 17.00 με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί , ενώ στην συνέχεια θα ανέβουν την ράμπα, στην πλατεία Ελευθερίας για να διανυκτερεύσουν στο ParkFerme.

Την Κυριακή 24 Μαΐου θα γίνουν 6 ειδικές διαδρομές των 55 χιλιομέτρων σε Επισκοπή και Καστέλι Πεδιάδος και στην συνέχεια o πανηγυρικός τερματισμός και πάλι στην πλατεία Ελευθερίας , όπου και θα γίνει και η απονομή των νικητών.

ΜΑΝΟΛΗΣ ΒΑΡΔΑΛΑΧΑΚΗΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News