Αθλητισμός

Θέλουν κρητικό όμιλο στην Γ' Εθνική!

Την πρόθεσή τους να πάρουν πρωτοβουλία και να ασκήσουν πιέσεις προς την ΕΠΟ, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας όμιλος αποκλειστικά με κρητικές ομάδες στην Γ' Εθνική εξέφρασαν οι πρόεδροι των Ενώσεων στην εκπομπή Μικτή Ζώνη της ΚΡΗΤΗ ΤV.

O πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου και ο Λάμπρος Μάρης από την Ένωση Λασιθίου εξέφρασαν κοινή άποψη, ότι πρέπει να αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής και συγκρότησης των ομίλων στην Γ' Εθνική, κάτι που όπως τονίστηκε είναι επιθυμία και πολλών άλλων Ενώσεων σε όλη την Ελλάδα. Η οικονομική στενότητα που υπάρχει στα σωματεία, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να πληρώνουν τα έξοδα μετακίνησης, η απουσία οικονομικής στήριξης από πλευράς Ομοσπονδίας αλλά και το γεγονός ότι πολλές Ενώσεις μένουν χωρίς εκπροσώπηση στις Εθνικές Κατηγορίες είναι τα επιχειρήματα των παραγόντων της Κρήτης, που θα πιέσουν προς την κατεύθυνση δημιουργίας αμιγώς κρητικού ομίλου στην Γ' Εθνική.

Ήδη έχουν γίνει μεταξύ των προέδρων των κρητικών Ενώσεων οι πρώτες συζητήσεις ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν και άλλες κρίσιμες επαφές, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα δυνατό μέτωπο κρητικής πίεσης προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Σχόλια