default-image

Ποδόσφαιρο: Τα αίτια της πτώσης…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τα αίτια της πτώσης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φετινή σεζόν καταγράφεται ως η χειρότερη για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο στην πλειοψηφία των κατηγοριών. Στην εκπομπή «Μικτή Ζώνη» της «ΚΡΗΤΗ TV», τη Δευτέρα, καλεσμένοι ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, της ΕΠΣΛ Λάμπρος Μάρης, το μέλος της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιώργος Στεφανουδάκης και ο δικηγόρος, Γιώργος Στειακάκης.

Όλοι τους εμβάθυναν στο φαινόμενο, τονίζοντας ότι τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας, αποτυπώνονται στο ποδόσφαιρο, με το Ηράκλειο να έχει σοβαρές επιπτώσεις από τον υποβιβασμό ΟΦΗ και Εργοτέλη αρχικά. Κοινή ευχή όλων για τις δύο ομάδες είναι να βρουν σύντομα το... δρόμο τους, τονίζοντας όμως ότι πρέπει να γίνει αυτοκριτική, ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος.

«Όχι με μάσκα... οξυγόνου»

Ο γιατρός του ΟΦΗ Γιώργος Στεφανουδάκης με γλαφυρό τρόπο περιέγραψε την κατάσταση: «Θέλω να πω στους φιλάθλους του ΟΦΗ ότι πρέπει να νιώσουμε αυτό που είναι η ίδια η ζωή. Έχει χαρές και λύπες, όμως ειδικά στη δεύτερη περίπτωση πρέπει να είμαστε δυνατοί. Να διορθώσουμε τα λάθη μας και να γιατρέψουμε τις... πληγές. Δεν είναι δυνατόν ο ΟΦΗ να κυκλοφορεί ως άρρωστος με τη... μάσκα οξυγόνου και το γύψο».

Ο Νίκος Τζώρτζογλου στάθηκε στη δυναμική που έχουν οι «ασπρόμαυροι», τονίζοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση εμπλοκής (κάτι που ισχύει και για τον Εργοτέλη), ενώ από την πλευρά του ο Λάμπρος Μάρης πρόσθεσε: «Ο ΟΦΗ ήταν χρεωμένος και κατάφερε να μπει στο άρθρο 44. Δυστυχώς όμως, πάλι έφτασε σε ένα σημείο με οικονομικές υπερβάσεις. Η τελευταία διοίκηση μιλούσε για εξυγίανση, αλλά δεν έγινε τίποτα. Άφησε το... καράβι στην τύχη του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News