Αθλητισμός

Διαψεύδει τον Φύσσα ο Σα Πίντο

Ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου, Ρικάρντο Σα Πίντο με γραπτή δήλωσή του, την οποία και διάβασαν στον ανακριτή ο Γιώργος Σπανός και ο Γιάννης Αγγελόπουλος, διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Τάκη Φύσσα, κάνοντας λόγο για «εξωπραγματικό θέμα».

«Εγώ, ο Ρικάρντο Μανουέλ Ντα Σίλβα Σα Πίντο, ενημερώθηκα από τα ελληνικά ΜΜΕ ότι ο κ. Παναγιώτης Φύσσας έκανε μια δεύτερη δήλωση. Έτσι θέλω να κλείσω αυτό το θέμα δηλώνοντας τα εξής:

Α) Ο κ. Φύσσας συνεχίζει να επιμένει σε ένα θέμα το οποίο ποτέ δεν συνέβη και το έχω ήδη καταδικάσει. Στην προσπάθειά του, αυτός συνεχίζει να ψεύδεται και να εμπλέκει πρόσωπα (Φερνάντο Σάντος, Ρικάρντο Σάντος) με τα οποία εγώ ποτέ δεν είχα καμία συζήτηση για ένα εξωπραγματικό θέμα όπως τόνισα.

Β) Θα ήθελα να επαναλάβω ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι ο μόνος υπεύθυνος για την ομάδα την οποία παίζει σε κάθε αγώνα και εγώ ποτέ δεν έδωσα σε κανέναν το δικαίωμα να με πιέσει ή να κάνει παρεμβάσεις στην δουλειά μου, κάτι το οποίο ποτέ δεν συνέβη στο συγκεκριμένο αγώνα ή κάποια άλλη φορά, όταν εγώ ήμουν επικεφαλής προπονητής, είτε από την Διοίκηση της ομάδας, τον Διευθυντή ή τον Πρόεδρο του Ατρομήτου.

Ρικάρντο Μανουέλ Ντα Σίλβα Σα Πίντο» ανέφερε η γραπτή δήλωση του Πορτογάλου προπονητή.

Σχόλια