Αθλητισμός

Αισθάνονται δικαιωμένοι στον Ατρόμητο

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία τονίζει ότι άπαντες στην ομάδα αισθάνονται δικαιωμένοι, αφού μετά την απολογία τους στον ανακριτική -αντιμετωπίζοντας κατηγορίες δωροδοκίας και δωροληψίας- δεν τους επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος.

Οι Περιστεριώτες, μάλιστα, εξέφρασαν την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στην ελληνική δικαιοσύνη. «Τα ακράδαντα αποδεικτικά στοιχεία που κατατέθηκαν στον Ειδικό Ανακριτή κατέρριψαν τους ανυπόστατους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς», αναφέρει σε ανακοίνωσή της μετά την απολογία του Γιώργου Σπανού και του Γιάννη Αγγελόπουλου ενώπιον του Ειδικού Ανακριτή, Γιώργου Ανδρεάδη, ο οποίος δεν τους επέβαλε κανένα περιοριστικό όρο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η σημερινή κοινή απόφαση της Εισαγγελέως και του Ειδικού Ανακριτή που δεν επιβάλλει κανένα περιοριστικό όρο στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργο Σπανό και στον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο αποτελεί μια πρώτη ηθική δικαίωση για την ομάδα μας.

Τα ακράδαντα αποδεικτικά στοιχεία που κατατέθηκαν στον Ειδικό Ανακριτή κατέρριψαν τους ανυπόστατους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς του γνωστού πλέον σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου, ψευδομάρτυρα.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα ερευνήσει τη δική μας υπόθεση σε βάθος κι εμείς με την σειρά μας θα σταθούμε αρωγοί για να ξεσκεπαστεί η σκευωρία που στήθηκε σε βάρος μας».

Σχόλια