default-image

Χτύπησε… καμπανάκι ο Δέλλας

Ποδόσφαιρο
Χτύπησε… καμπανάκι ο Δέλλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραϊανός Δέλλας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους ποδοσφαιριστές του λίγες ώρες έπειτα από την πρώτη νίκη της ΑΕΚ στα πλεϊ οφ της Football League, επί της Παναχαϊκής με 3-0.

Ο νεαρός προπονητής τους τόνισε πως όλοι μαζί πρέπει να βρουν τι φταίει και στα τελευταία δύο παιχνίδια η Ένωση δεν έχει παρουσιάσει στο γήπεδο τόση καλή εικόνα.

«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη, αλλά το γεγονός ότι για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα δεν είχαμε την εικόνα που θα έπρεπε είναι κάτι που με προβληματίζει και φαντάζομαι θα προβληματίζει και εσάς. Δεν είναι μόνο το χθεσινό ματς. Η εμφάνισή μας έρχεται να προστεθεί σ' αυτή που κάναμε στον αγώνα με τον Ηρακλή» είπε αρχικά ο Δέλλας. Και προσέθεσε: «Οφείλουμε να βρούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε έτσι ώστε να μην παρουσιάσουμε άλλη φορά αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο».

Σύμφωνα με τον Δέλλα, «παρά το γρήγορο γκολ που πετύχαμε δεν είχαμε ανάλογη συνέχεια. Στο β' ημίχρονο πάντως αλλάξαμε αγωνιστικό πρόσωπο κι αυτό είναι κάτι θετικό. Θα πρέπει όμως να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News