default-image

Εκνευρισμένος ο Σπανός

Ποδόσφαιρο
Εκνευρισμένος ο Σπανός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός πέρασε το πρωί από το γραφείο του ειδικού ανακριτή για να πάρει το κατηγορητήριο σχετικά με τον αγώνα της ομάδας του Περιστερίου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Οι Περιστεριώτες κατηγορούνται για «δωροδοκία-δωροληψία με σκοπό αλλοίωση του αποτελέσματος» γιατί σύμφωνα με ένορκη κατάθεση του Τάκη Φύσσα, ο Ρικάρντο Σα Πίντο τού εκμυστηρεύτηκε πως δέχθηκε παρεμβάσεις για να αφήσει εκτός ενδεκάδας τέσσερις βασικούς παίκτες.

Για το ίδιο θέμα είχε κληθεί τις προηγούμενες ημέρες και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιάννης Αγγελόπουλος. Σήμερα πήγε και ο πρόεδρος της ομάδας, ο οποίος πήρε το κατηγορητήριο και θα απολογηθεί στις 5 Μαϊου. «Δεν θέλω να πω κάτι, έχουμε κι εμείς δυνατά χαρτιά στα χέρια μας που θα αποκαλύψουμε στην απολογία μας», σχολίασε κατά την αποχώρησή του ο Γιώργος Σπανός.

Από τον ανακριτή πέρασε και ο Νίκος Μπρούτζος (ΕΠΣ Αρκαδίας και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ) ο οποίος θα απολογηθεί στις 22 Μαΐου. Ο δικηγόρος του Δημήτρης Σωτηρόπουλος δήλωσε: «Δεν θα πληρώσουμε εμείς όλες τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα διαβάσουμε τον ογκωδέστατο φάκελο της υπόθεσης και θα δώσουμε απαντήσεις για τον κ. Μπρούτζο».

Ακόμα στην Ευελπίδων βρέθηκε ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου (πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και νυν μέλος του διοικητικού συμβουλίου), ο οποίος θα απολογηθεί στις 25 Μαΐου για συμμετοχή, σύσταση στη φερόμενη εγκληματική οργάνωση. Λίγο μετά τη 1.30 μ.μ., πάντως, ο Γιώργος Σπανός και ο Γιάννης Αγγελόπουλος πληροφορήθηκαν πως δεν τους επεβλήθη κάποιος περιορισμός και αποχώρησαν από τα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

Μάλιστα ο πρόεδρος του Ατρομήτου ήταν φανερά εκνευρισμένος και δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ και νομικό της σύμβουλο, Ευάγγελο Μπαταγιάννη, να επιβεβαιώνει πως δεν υπήρξε κάποιος περιορισμός προς τον Γιώργο Σπανό από τον ανακριτή ή τον εισαγγελέα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News