default-image

Το Σάββατο η φιέστα του Κισσαμικού

Ποδόσφαιρο
Το Σάββατο η φιέστα του Κισσαμικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από μια πολύ κοπιαστική, μα πάνω απ' όλα απόλυτα επιτυχημένη χρονιά, ήρθε η ώρα της… ανταμοιβής και της επιβράβευσης για τον Κισσαμικό! Οι πρωταθλητές της Γ' Εθνικής, έτσι, θα γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Football League το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο του Καστελίου.

Η διοίκηση της ομάδας των Χανίων συνεδρίασε χθες βράδυ και αποφασίστηκε η φιέστα για την… κούπα να γίνει με ομάδα από το τοπικό, ενώ με την ολοκλήρωση του φιλικού παιχνιδιού θα κορυφωθούν και οι εκδηλώσεις για τη σημαντικότερη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου.

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της φιέστας αναμένεται να δοθούν μέσα στις επόμενες ώρες και οι φίλοι του Κισσαμικού περιμένουν με ανυπομονησία την ανακοίνωση των εκδηλώσεων, ενώ είναι δεδομένο πως η Κίσσαμος θα… φορέσει τα καλά της και το γλέντι θα κρατήσει μέχρι το πρωί.

Οι ιθύνοντες των πρωταθλητών αποφάσισαν να γιορτάσουν το Σάββατο, καθώς την Κυριακή ο Πλατανιάς έχει το σπουδαίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων των ποδοσφαιρόφιλων του Νομού, μιας και η έκβαση του οποίου ίσως κρίνει πολλά, αναφορικά με την παραμονή των «κόκκινων» στη Σούπερ Λίγκα.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News