default-image

Πήρε στα χαρτιά το Ηράκλειο το ματς με τον Ίκαρο Καλλ.

Μπάσκετ
Πήρε στα χαρτιά το Ηράκλειο το ματς με τον Ίκαρο Καλλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χαρτιά πήρε το Ηράκλειο την αναμέτρηση με τον Ίκαρο Καλλιθέας που είχε αναβληθεί πριν από δύο εβδομάδες λόγω της συμμετοχής αθλητών-μαθηρτών της αθηναϊκής ομάδας στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα.

Έτσι, το ματς κατακυρώνεται με 20-0 υπέρ της κρητικής ομάδας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΑΕ Ικάρου Καλλιθέας, ο αναβληθείς αγώνας μεταξύ των Σωματείων Ηράκλειο ΟΑΑ - ΑΕ Ικάρου Καλλιθέας για το Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (1ος όμιλος) ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου Ηράκλειο ΟΑΑ με σκορ 20 - 0».

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε επίσης ότι: «Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνα ΑΟ Σπόρτιγκ - ΓΣ Κορωπίου της 10/05/2015, για την 26η αγωνιστική της Γ' Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος), θα τελεσθεί «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ΄αριθ. 155/22-04-2015 Απόφαση της Ε.Ε. του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ..Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλητές, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ - 8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News