default-image

Μικρότερος περιορισμός στο διαιτητή Δημητρόπουλο

Αθλητισμός
Μικρότερος περιορισμός στο διαιτητή Δημητρόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιορισμός μεν, αλλά ηπιότερης μορφής σε σχέση με όσους είχαν προηγηθεί για συναδέλφους του, επιβλήθηκε με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ειδικού ανακριτή στον διαιτητή Αλέξανδρο Δημητρόπουλο.

Ο ρέφερι του συνδέσμου Φθιώτιδας πέρασε από την Ευελπίδων το πρωί κι απολογήθηκε στον Γιώργο Ανδρεάδη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, όπου φέρεται να αντιμετωπίζει κατηγορίες δωροδοκίας-δωροληψίας σε συγκεκριμένους αγώνες.

Υπενθυμίζεται πως στους τρεις διαιτητές που είχαν προηγηθεί απολογίες τους για την ίδια υπόθεση, τους κ.κ. Κάμπαξη, Αμπάρκιολη και Ιωαννίδη, έχει επιβληθεί ως περιοριστικός όρος απαγόρευση να διευθύνουν αγώνες μέχρι να δικαστούν.

Ο δικηγόρος του διαιτητή, Ιωάννης Κουσουλός, αποχωρώντας από την Ευελπίδων είπε: «Η απόφαση αυτή είναι μια απόλυτη δικαίωση τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον αγώνα που κάνουμε. Του επιβλήθηκε βέβαια απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αλλά ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Η διαιτησία του όπως έχει αποδειχτεί είναι αντικειμενική και σωστή. Δεν έχει καμία σχέση με όσα του αποδίδονται. Θεωρώ πως η δικαιοσύνη επιτέλεσε το έργο της στο μέγιστο βαθμό. Είμαστε χαρούμενοι και περιμένουμε την περάτωση της δίκης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News