default-image

Την Παναχαϊκή υποδέχεται η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Την Παναχαϊκή υποδέχεται η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Παναχαϊκή (18:00 OTE Sport 1)με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει κατά μεγάλο ποσοστό την άνοδο στη Superleague.

Η ήττα της ΑΕΚ στην πρεμιέρα απέναντι στον Ηρακλή χτύπησε το… καμπανάκι για τους «κιτρινόμαυρους». Παρόλα αυτά διατηρεί το μεγάλο προβάδισμα καθώς απέχει επτά βαθμούς από την 3η Λάρισα.

Η Ένωση έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στην Παναχαϊκή που θα τη φέρει ξανά σε θέση οδηγού και θα πάρει ξανά τη χαμένη της αυτοπεποίθηση. Την ίδια ώρα, θα ελπίζει σε… γκέλα του Ηρακλή που φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ στο άλλο παιχνίδι η Λάρισα υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Τραϊανός Δέλλας για το παιχνίδι αυτό δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο και Άλεξ Ντακόλ που είναι τραυματίες, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Νίκος Γεωργέας.

Από την πλευρά της η ομάδα της Πάτρας με ήττα μένει ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης της ανόδου καθώς στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είναι 10 βαθμούς μακριά από την πρώτη δυάδα.

Την ίδια ώρα (18:00) για τα Play off της Football League παίζουν: Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής (OTE Sport 1) και Λάρισα - Απόλλων Σμύρνης (OTE Sport 2)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News