default-image

Υποσχέθηκε άλλα 20 πρωταθλήματα ο Μαρινάκης

Αθλητισμός
Υποσχέθηκε άλλα 20 πρωταθλήματα ο Μαρινάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Άλλα 20 πρωταθλήματα υποσχέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του στους παίκτες του Ολυμπιακού στο δείπνο που ακολούθησε μετά τη φιέστα, ο οποίος απάντησε και στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί...

«Γράφτηκε ακόμα ότι θα αποχωρήσω από την ομάδα. Είναι γελασμένοι όμως. Πριν τέσσερα χρόνια, στην φιέστα του πρώτου πρωταθλήματος που κατακτήσαμε, υποσχέθηκα άλλα 20. Δεν έχω αλλάξει γνώμη. Έχουμε ακόμα πολλά αστέρια να ράψουμε στην ένδοξη φανέλα του Ολυμπιακού μας. Και μετά βλέπουμε. Δεν είναι δυνατόν να φύγω από το σπίτι μου», ανέφερε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, επίσης, έκανε γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου την οποία θα καλύψει ο ίδιος με στόχο την ενίσχυση της ομάδας. Το ποσό της ΑΜΚ δεν έχει γίνει γνωστό. Αναμένεται όμως κάτι τέτοιο να γίνει στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη προς όλους στην ομάδα, στο γεύμα που ακολούθησε μετά τη φιέστα, στο V’ammos του γηπέδου Καραϊσκάκη:

«Θέλω να σας συγχαρώ όλους. Παίκτες, τεχνικό προσωπικό, στελέχη, για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Το να κατακτάς ένα πρωτάθλημα δεν είναι εύκολη υπόθεση και αυτό το συνειδητοποίησαν για άλλη μία φορά φέτος οι αντίπαλοί μας. Πρωταθλητής δεν γίνεσαι με το να κερδίσεις ένα ντέρμπι, ούτε κάνοντας ένα σερί καλών αγώνων. Για να γίνεις πρωταθλητής πρέπει να έχεις καρδιά και ψυχή να αντιδράσεις όταν βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση. Να αντέχεις την πίεση και πάντα να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος. Πρέπει να έχεις καλούς παίκτες, καλούς προπονητές, γήπεδο, προπονητικό κέντρο, υποδομές και Ακαδημίες.

Στο ποδόσφαιρο, όπως στην ζωή μας, πας μπροστά δουλεύοντας, δημιουργώντας και χτίζοντας, όχι συκοφαντώντας και γκρεμίζοντας. Ακούγονται πολλά τον τελευταίο καιρό. Πλέον, είναι προφανές ότι στόχος είναι ο Ολυμπιακός. Δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν στο γήπεδο και δυστυχώς επενδύουν στην καταστροφή, ακόμα και του ίδιου του ποδοσφαίρου. Στοχοποιούσαν συνέχεια τον Σωκράτη Κόκκαλη, τώρα στοχοποιούν εμένα. Δεν φοβάμαι, όμως, γιατί έχω την συνείδηση μου καθαρή. Άλλωστε, σιγά σιγά οι μάσκες πέφτουν και οι συμμαχίες και μεθοδεύσεις αποκαλύπτονται. Δυστυχώς γι’ αυτούς, τώρα που όλοι οι προβολείς στράφηκαν στο ποδόσφαιρο, η αλήθεια θα λάμψει. Δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν. Ας βγουν στην επιφάνεια να αντιπαρατεθούμε.

Γράφτηκε ακόμα ότι θα αποχωρήσω από την ομάδα. Είναι γελασμένοι όμως. Πριν τέσσερα χρόνια, στην φιέστα του πρώτου πρωταθλήματος που κατακτήσαμε, υποσχέθηκα άλλα 20. Δεν έχω αλλάξει γνώμη. Έχουμε ακόμα πολλά αστέρια να ράψουμε στην ένδοξη φανέλα του Ολυμπιακού μας. Και μετά βλέπουμε. Δεν είναι δυνατόν να φύγω από το σπίτι μου. Δεν είναι δυνατόν να φύγουμε από το ποδόσφαιρο οι άνθρωποι που επενδύουν, που αγαπούν το ποδόσφαιρο, για να μείνουν λαθραίοι και ανύπαρκτοι. Κάθε μέρα που πατώ στο γήπεδο, στο Καραϊσκάκη, στο Ρέντη ή στην ΠΑΕ, θέλω να φτιάξω κάτι καινούριο. Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο Καραϊσκάκη, στο Ρέντη ή στην ΠΑΕ, συμβαίνει ακόμα και σε όλο τον Πειραιά. Είναι κάτι το οποίο με ευχαριστεί, είναι κάτι το οποίο μου δίνει δύναμη και είναι κάτι το οποίο μου δίνει χαρά καθημερινά. Και θέλω να πω και κάτι άλλο. Ότι μετά τα τελευταία κωμικοτραγικά γεγονότα, για να το πω όσο πιο ευγενικά γίνεται, φτιάχτηκα και σας υπόσχομαι άλλα 20 πρωταθλήματα από σήμερα!

Ο Ολυμπιακός είναι σε μία από τις καλύτερες στιγμές της ιστορίας του και το πάθος μου ακόμη μεγαλύτερο, για ακόμη έναν μεγαλύτερο Ολυμπιακό! Έχω δρομολογήσει τα πλάνα μου για τη περαιτέρω ενίσχυση του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο θα γίνει μέσω μιας μεγάλης Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, την οποία και θα καλύψω! Έχω υλοποιήσει τους στόχους που είχα θέσει όταν ανέλαβα τις τύχες του Ολυμπιακού, πριν από πέντε χρόνια, και όπως σας είπα, είμαι έτοιμος να επενδύσω ακόμη περισσότερο για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας.

Φέτος ο σύλλογος γιορτάζει τα 90 χρόνια ένδοξης ιστορίας του. Είμαι ακόμη πιο αισιόδοξος για το μέλλον του Ολυμπιακού, Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Πανηγυρίζουμε όλοι μαζί τις επιτυχίες στο ποδόσφαιρο, στο πόλο, στο μπάσκετ, στο βόλεϊ, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παντού! Σε όλα τα αθλήματα! Όλοι είμαστε ένα! Διοίκηση, κόσμος, παίκτες. Μια οικογένεια. Και όλοι μας βάζουμε πάνω από όλα τον Ολυμπιακό! Ζήτω ο Ολυμπιακός! Ζήτω ο Θρύλος! Ζήτω ο Πειραιάς!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News