default-image

Διπλό ελπίδας για τον Πανθρακικό στη Βέροια (0-1)

Αθλητισμός
Διπλό ελπίδας για τον Πανθρακικό στη Βέροια (0-1)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υπέρ πάντων αγώνας του Πανθρακικού για παραμονή στα "σαλόνια" της Super League συνεχίζεται. Η ομάδα της Κομοτηνής έφυγε με το υπερπολύτιμο διπλό από την έδρα της Βέροιας με σκορ 1-0 και θα παλέψει την τελευταία αγωνιστική, προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Το "χρυσό" γκολ για τους Θρακιώτες πέτυχε στο 83' ο Ίγκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Νέτο με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ η "Βασίλισσα του Βορρά" ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες αφού στο 87' αντίκρισε και ο Καλτσάς τη δεύτερη κίτρινη.

Στο 28' ο Μπεν αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού όμως, δύο λεπτό αργότερα ο παίκτης που πέρασε στη θέση του, Θωμάς Ναζλίδης, έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν, κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και στο 41' απείλησαν ουσιαστικά για πρώτη φορά όταν ο Τζάνης σέντραρε επικίνδυνα, η μπάλα πέρασε απ' όλους όμως ο Καντιμοίρης μπλόκαρε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με φάση για την Βέροια με τον Βεργώνη και στο 51' ο Πανθρακικός απάντησε με την δυνατή κεφαλιά του Ίγκορ, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το ματς "άναψε" και στο 81' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Ντιγκινί σέντραρε από τα αριστερά, ο Νέτο έσπρωξε τον Ίγκορ και ο διαιτητής Μάνταλος έδειξε την άσπρη βούλα και την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αμυντικό της Βέροιας. Ο Ίγκορ ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Καντιμοίρη και χάρισε στην ομάδα του μια σπουδαία νίκη.

Πλέον, η ομάδα του Μανουέλ Ρόκα θα υποδεχτεί τη Skoda Ξάνθη στην τελευταία αγωνιστική και θέλει οπωσδήποτε το "τρίποντο" για να ελπίζει σε παραμονή.

ΒΕΡΟΙΑ (Γιώργος Λαναρής-Δημήτρης Χριστοφορίδης): Kαντιμοίρης, Μαλόν, Μαραγκός, Καλί, Νέτο, Βεργώνης, Μπαλάφας, Ντουμίτρου (85' Καμπαγιέρο), Καλτσάς, Γεωργιάδης (66' Τάτος), Μπεν (28' Ναζλίδης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μανουέλ Ρόκα): Αθανασιάδης, Εμπό, Μεχία, Ρομέου (80' Ροτζέριο), Μελίσσης, Χρήστου, Τζάνης (90'+2 Χασομέρης), Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Κάσες (85' Ηλιάδης), Ιγκόρ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News