default-image

Ισοπαλία γοήτρου ο Εργοτέλης στα Γιάννινα

Ποδόσφαιρο
Ισοπαλία γοήτρου ο Εργοτέλης στα Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Eργοτέλης αν και έπαιζε σήμερα μόνο για το γόητρο, απέσπασε "λευκή ισοπαλία" στους Ζωσιμάδες από τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ μπορούσε να πάρει ακόμα και το τρίποντο!

Ο γηπεδούχος ΠΑΣ είχε την υπεροχή στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, χάνοντας κάποιες καλές στιγμές για να προηγηθεί, κυρίως με τον Μανιά. Η πρώτη μεγάλη στιγμή, όμως, άνηκε στους φιλοξενούμενους, όταν στο 33' ο Ναδάλες δεν γύρισε σωστά την μπάλα προς τα πίσω, ο Γιουσούφ έγινε κάτοχός της, αλλά ο Μιχαήλ έσωσε πάνω στη γραμμή το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Αφρικανού.

Φάση-καρμπόν, αλλά από την άλλη πλευρά του γηπέδου, είχαμε ένα λεπτό αργότερα, με τον Κοροβέση να βγαίνει απέναντι από τον Σαράνοφ, να πλασάρει εξαιρετικά, αλλά ο Λουβιόν ενήργησε σωτήρια αυτή τη φορά, απομακρύνοντας σε κόρνερ, προτού η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φάσεις ήταν πολύ λιγότερες, με αποτέλεσμα να χειροτερεύσει και το θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες. Μόνο στο φινάλε του ματς χάθηκε μία σπουδαία ευκαιρία για τον Εργοτέλη, που θα μπορούσε να φύγει με το "διπλό", αλλά ο Βελλίδης έδιωξε με τα πόδια την προσπάθεια του Γιουσούφ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (76' Σαπαλίδης), Μιχαήλ, Ακόστα (82' Κρητικός), Κοροβέσης (71' Γιάκος), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Μπέριος, Τζημόπουλος, Ναδάλες

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ταουσιάνης): Σαράνοφ, Ρέντζας, Λυκογιάννης, Λουβιόν, Πίτσος, Μποέ-Καν, Καζναφέρης (57' Χαλκιαδάκης), Χαντί (87' Ουλά), Γιουσούφ, Ολαϊτάν, Κούτρης (81' Γκέντσογλου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News