Αθλητισμός

Γιαννακόπουλος: «Να προσέχει ο κ. Κοντονής γιατί εκτίθεται»

Ο απόηχος του χθεσινού ντέρμπι της Α1ω του μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό καλά κρατεί. Λίγο μετά την ανακοίνωση του Σταύρου Κοντονή και την απάντησή του στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο τελευταίος ανταπάντησε επισημαίνοντας: «Εκτίθεται, η τιμωρία μου τελείωσε όταν παρέδωσα μετοχές και προεδρία», τόνισε.

Δεν άφησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναπάντητη τη δήλωση του Σταύρου Κοντονή, με την οποία τον «φωτογραφίζει» για τα όσα έγιναν χθες στο ΟΑΚΑ. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ανέφερε πως ο υφυπουργός δεν είναι καλά ενημερωμένος επαναλαμβάνοντας για πολλοστή φορά πως δεν έχει θεσμικό ρόλο ή μετοχές στην ομάδα.

«Καλά θα κάνει ο κύριος Κοντονής να μάθει πρώτα τι ισχύει και τι δεν ισχύει προτού τοποθετείται δημόσια, διότι εκτίθεται. Εγώ συμμορφώθηκα με τους νόμους και τους κανονισμούς παραδίδοντας την προεδρία, αλλά και τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός… Εκεί τέλειωσε οριστικά η τιμωρία μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Κύκλοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θεωρούν πως ο υφυπουργός επηρεάζεται από φίλο του δημοσιογράφο και πως η δημοσιότητα δεν του κάνει καλό.

Σχόλια