Αθλητισμός

Τιμή για τον Στέλιο Σεραφείδη


Οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στον παλαίμαχο τερματοφύλακα της ομάδας, Στέλιο Σεραφείδη. Ο ίδιος, ηγετική φυσιογνωμία της Ένωσηςτην δεκαετία του '60, φάνηκε ιδιαίτερα συγκινημένος από την εκδήλωση στην οποία βρέθηκαν τρεις γενιές φίλων της ομάδας για να δουν από κοντά τον «κυρ Στέλιο», όπως ήταν το προσωνύμιό του.

Τα μέλη της Original Άνω Λιοσίων, στον ιδιαίτερα προσεγμένο και «ζεστό» χώρο του συνδέσμου (που βρίσκεται κοντά στο Δημαρχείο της πόλης), απένειμαν τιμητική πλακέτα (και έδωσαν δώρο ένα μπλουζάκι του συνδέσμου) στον 80χρονο, αλλά πάντα ακμαίο, Στέλιο Σεραφείδη ο οποίος «ανταπέδωσε» με ένα κάδρο με φωτογραφικές μνήμες από την σπουδαία καριέρα του. Στη συνέχεια, στήθηκε αυτοσχέδιο γλέντι όπου κυριάρχησαν τα ποντιακά τραγούδια καθώς ο «κυρ Στέλιος» κατάγεται από την Κερασούντα.

Για τους νεότερους, θυμίζουμε ότι τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της ΑΕΚ που γεννήθηκε το 1935 χαρακτήριζε πάντα η μεγάλη συγκέντρωση, όπως λένε άνθρωποι που τον ξέρουν. Ο Στέλιος Σεραφείδης υπήρξε από τους πιο γνωστούς τερματοφύλακες των κιτρινόμαυρων. Πολλοί μάλιστα ήταν εκείνοι που τον θαύμαζαν βλέποντάς τον να δίνει λύσεις στις επικίνδυνες φάσεις όταν οι αντίπαλοι απειλούσαν τα καρέ της εστίας του. Και σήμερα, παραμένει πάντα δίπλα στην ΑΕΚ... Σε όλα τα τμήματα, χωρίς να λέει πολλά, παρά μόνο με την παρουσία του δείχνει το δρόμο της στήριξης... Ο Κυρ Στέλιος αποτελεί παράδειγμα για την ΑΕΚ και τους φίλους της.

Σχόλια