default-image

Και με ισοπαλία πρωταθλήτρια η Γιουβέντους

Ποδόσφαιρο
Και με ισοπαλία πρωταθλήτρια η Γιουβέντους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα βαθμό μακριά από την κατάκτηση του τίτλου βρίσκεται η Γιουβέντους και θέλει να τον πάρει στο αποψινό (19:00) ματς με τη Σαμπντόρια.

Αγωνιστική που πολύ πιθανόν να βγάλει και μαθηματικά πρωταθλήτρια τη Γιουβέντους αναμένεται να είναι η 34η στην Ιταλία, ενώ ουσιαστικά ο τίτλος έχει κριθεί εδώ και καιρό. Η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι μετά και τη νίκη (3-2) της επί της Φιορεντίνα μεσοβδόμαδα θέλει μόλις έναν πόντο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σαμπντόρια για να επικυρωθεί η τέταρτη της συνεχόμενη Κούπα στην Serie A.

Οι «μπιανκονέρι» έχουν 76 βαθμούς και η Λάτσιο 62, ενώ σε περίπτωση ισοβαθμίας υστερούν οι Ρωμαίοι, καθώς έχουν χάσουν και στα δύο ματς με τη Γιουβέντους στη φετινή σεζόν. Ακόμη και να χάσει αν δεν κερδίσουν οι «λατσιάλι» τότε θα πανηγυρίσει και πάλι. Εκτός και πάλι ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος φαίνεται ότι δεν θα μπορέσει να παίξει και στο πρώτο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έχει εκτός έδρας αναμέτρηση, αλλά με την αρκετά αδύναμη Αταλάντα που είναι τέταρτη από το τέλος.

Δυνατή «μάχη» στο «Σαν Πάολο», όπου η Νάπολι θα υποδεχθεί τη Μίλαν, η οποία παίζει το τελευταίο της χαρτί για να παραμείνει ζωντανή στην προσπάθεια που κάνει για βγει στο Europa League. Πάντως, οι πιθανότητες της είναι λιγοστές. Εκτός ο Μενέζ, ο οποίος τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές για την αποβολή του και την συμπεριφορά του στο ματς με την Τζένοα.

Το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής

Σάββατο (02/05)

Σαμπντόρια-Γιουβέντους (19:00)

Σασουόλο-Παλέρμο (21:45)

Κυριακή (03/05)

Ρόμα-Τζένοα (13:30)

Φιορεντίνα-Τσεζένα (16:00)

Ίντερ-Κιέβο (16:00)

Αταλάντα-Λάτσιο (16:00)

Βερόνα-Ουντινέζε (16:00)

Νάπολι-Μίλαν (21:45)

Δευτέρα (04/05)

Κάλιαρι-Πάρμα (21:45)

Τρίτη (05/05)

Τορίνο-Έμπολι (19:30)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News