default-image

Μάχη για την παραμονή στην Αγγλία

Ποδόσφαιρο
Μάχη για την παραμονή στην Αγγλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη μάχη αναμένεται να γίνει στην 34η αγωνιστική της Premier League καθώς εννέα ο ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους. Παράλληλα, η Τότεναμ υποδέχεται τη Σίτι στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Εννέα ομάδες παλεύουν για τη σωτηρία τους την 34η αγωνιστική της Premier League, καθώς από τη 12η θέση και κάτω, κανείς δεν είναι εξασφαλισμένος μαθηματικά. Πέντε βαθμοί διαφοράς μεταξύ των θέσεων 14-18, με την αναμέτρηση της Λέστερ με τη Νιούκαστλ να ξεχωρίζει στη μάχη της παραμονής.

Δύσκολο έργο για την προτελευταία ΚΠΡ που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λίβερπουλ. Τελευταία ευκαιρία για Μπέρνλι, που παίζει εκτός με τη Γουέστ Χαμ.

Στην κορυφή ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Σίτι. Τα «σπιρούνια», που ισοβαθμούν με τη Λίβερπουλ στην πέμπτη θέση, θέλουν να επανέλθουν στις νίκες ύστερα από δύο βαθμολογικές απώλειες, στην προσπάθειά τους να πάρουν το εισιτήριο που οδηγεί στο Europa League.

Από την πλευρά τους, οι «πολίτες» προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες, όμως δεν πείθουν κανένα, καθώς τόσο κόντρα στη Γουέστ Χαμ (2-0) αλλά ειδικά ενάντια στην Άστον Βίλα (3-2), δυσκολεύτηκαν αρκετά για να επικρατήσουν.

Τέλος, έτοιμη να φορέσει τα γιορτινά της είναι η πρωτοπόρος Τσέλσι, που υποδέχεται την Κρύσταλ Πάλας. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο χρειάζεται μόλις δύο βαθμούς για να «κλειδώσει» και μαθηματικά την κούπα και έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να το κάνει μπροστά στο κοινό της!

Μοναδική απουσία για τους «μπλε» είναι ο τραυματίας Ντιέγκο Κόστα, ενώ αμφίβολος είναι και ο Λόικ Ρεμί, που αναμένεται όμως να είναι έτοιμος στο παιχνίδι της Κυριακής.

Αναλυτικά η 35η αγωνιστική:

Σάββατο 2 Μαΐου

Λέστερ-Νιούκαστλ (14:45)

Άστον Βίλα-Έβερτον (17:00)

Λίβερπουλ-ΚΠΡ (17:00)

Σάντερλαντ-Σαουθάμπτον (17:00)

Σουόνσι-Στόουκ (17:00)

Γουέστ Χαμ-Μπέρνλι (17:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Μπρομ (19:30)

Κυριακή 3 Μαΐου

Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας (15:30)

Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι (18:00)

Δευτέρα 4 Μαΐου

Χαλ-Άρσεναλ (22:00)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News