default-image

Στις 8/5 οι αγώνες ποδηλασίας γυμνασίων-δημοτικών

Σπορ
Στις 8/5 οι αγώνες ποδηλασίας γυμνασίων-δημοτικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 8 Μαΐου στο χώρο του Καρτ στη Νέα Αλικαρνασσό θα διεξαχθούν οι αγώνες ποδηλασίας ΑθλοΠαιδείας γυμνασίων και δημοτικών σχολείων νομού Ηρακλείου. Κάθε σχολείο έχει δικαίωμα να συμμετέχει με απεριόριστο αριθμό μαθητών, οι οποίοι θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με προστατευτικό κράνος. Επίσης το ποδήλατο των αθλητών θα πρέπει να είναι τύπου Μάουντεν.

Τα παιδιά του δημοτικού θα πρέπει να διανύσουν τέσσερις γύρους, ενώ αυτά του γυμνασίου επτά.

Οι ονομαστικές δηλώσεις συμμετοχής Γυμνασίων και Δημοτικών Σχ. θα πρέπει να σταλούν στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ν. Ηρακλείου μέχρι τη Πέμπτη 7 Μαΐου 2015 και ώρα 14.00 στην ηλεκτρονική αλληλογραφία  [email protected].

Στους αγώνες μπορούν να λάβουν μέρος οι μαθητές-τριες ανεξαρτήτως ηλικίας, αρκεί να έχουν αθλητική μαθητική ταυτότητα και ιατρική βεβαίωση.

Για τη συμμετοχή στους αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ είναι απαραίτητη η προσκόμιση των παρακάτω δικαιολογητικών:

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής: (09:00 - 09:45) Προθέρμανση αθλητών-τριών, (09:00 - 09:45) Έλεγχος παρουσίας-δηλώσεις αθλητών-τριών και συνοδών στη Γραμματεία, (10:00) Έναρξη αγώνων.

Η σειρά των αγωνισμάτων θα είναι σύμφωνα με τον πίνακα ως εξής: Κορίτσια Δημοτικών, αγόρια Δημοτικών, κορίτσια Γυμνασίων, αγόρια Γυμνασίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News