default-image

Ισοφάριση ή κούπα;

Σπορ
Ισοφάριση ή κούπα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεξάγεται σήμερα ο τέταρτος τελικός της Α1 βόλεϊ γυναικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Στο κλειστό της Κυψέλης στις 20.00, οι «πράσινες» υποδέχονται τις «ερυθρόλευκες» με στόχο να κάνουν το 2-2 και να πάνε τη σειρά σε πέμπτο ματς στου Ρέντη την ερχόμενη Κυριακή.

Από την πλευρά τους, οι κυπελλούχες Ελλάδος θα προσπαθήσουν να «αλώσουν» την έδρα της αντιπάλου τους, κατακτώντας το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα και να δώσουν συνέχεια στην κυριαρχία των τελευταίων ετών.

«Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε την αγωνιστικότητα που δείξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια της σειράς των τελικών, έτσι ώστε να φέρουμε και πάλι τη σειρά στα ίσια και να διεκδικήσουμε τον τίτλο στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι», είπε ο Γιώργος Ρούσης.

Από μεριάς των φιλοξενούμενων, ο Γιάννης Νικολάκης σχολίασε πως: «Το σίγουρο είναι ότι πλέον η ομάδα δεν θα πάει όπως πήγε στο δεύτερο τελικό. Πλέον ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει. Για εμάς, είναι πολύ σημαντικό να τελειώσουμε στην Κυψέλη τη σειρά των τελικών. Θα χρειαστούμε τρία συστατικά, γιατί οι ομάδες πλέον γνωρίζονται μεταξύ τους . Η πίστη η ψυχή που θα δείξει ο Ολυμπιακός και η υπομονή. Εύχομαι και ελπίζω να είναι το τελευταίο παιχνίδι για εμάς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News