Αθλητισμός

Εκτός πλέι οφ ο ΠΑΣ Γιάννινα - Πήρε άδεια ο Πλατανιάς

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει αδειοδότηση για την επόμενη σεζόν, ενώ τελικά η ΠΑΕ Πλατανιάς αδεοδοτήθηκε!

Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ εξέτασε σήμερα τις εφέσεις των πέντε ομάδων, οι φάκελοι των οποίων είχαν κριθεί πρωτόδικα ανεπαρκείς. Δίχως χρονοτριβή, η ΕΠΟ ανακοίνωσε άμεσα τις αποφάσεις και σύμφωνα με αυτές Λεβαδειακός, Πλατανιάς και Βέροια έχουν κάθε δικαίωμα να χαμογελούν από ικανοποίηση, καθώς δικαιώθηκαν και πήραν το ΟΚ.

Αντίθετα, τόσο η ομάδα των Ιωαννίνων, όσο και ο Πανθρακικός δεν τα κατάφεραν και ως εκ τούτου θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές σχετικά με τον περιορισμό μεταγραφών.

Για τον «Αίαντα της Ηπείρου» τα πράγματα όμως είναι χειρότερα, καθώς από τη στιγμή που δεν εξασφάλισε άδεια δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ.

Έτσι, μπαίνουν φρένο στα όνειρα της Ευρώπης για ακόμα μία σεζόν, ενώ αντίθετα ανοίγει ο δρόμος για τον Ατρόμητο, ο οποίος ακόμα κι αν τερματίσει 6ος πίσω από τον ΠΑΣ θα πάρει τη θέση του στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.

Το ίδιο ισχύει βέβαια για οποιαδήποτε ομάδα αναδειχθεί 6η (εφόσον βέβαια ο ΠΑΣ μείνει 5ος), με την Ξάνθη και τον Παναιτωλικό να έχουν τέσσερις λιγότερους βαθμούς από το συγκρότημα του Περιστερίου.

Η ανακοίνωση: «Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. και ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ.

Δεν έκανε δεκτές τις εφέσεις και δεν χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ».

Σχόλια