Αθλητισμός

Τα σενάρια σωτηρίας για Ηρόδοτο-Γιούχτα

Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκονται Ηρόδοτος και Γιούχτας στη Γ' Εθνική, με την παραμονή τους στην κατηγορία να κρίνεται την τελευταία αγωνιστική. Ο Ηρόδοτος αγωνίζεται εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ στον Κρουσώνα, ενώ τεράστιο ματς δίνει ο Γιούχτας στη Γλυφάδα. Επίσης το ματς που ενδιαφέρει άμεσα είναι το Ηλυσιακός-Κηφισιά.

Το δεδομένο στη Γ' Εθνική είναι ότι έχουν υποβιβαστεί ήδη Αναγέννηση και Νέα Ιωνία και αναζητούμε άλλες δύο ομάδες που θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο στα τοπικά πρωταθλήματα. Επίσης είναι σίγουρο ότι οι ομάδες που θα φτάσουν στους 32 βαθμούς σώζονται οριστικά! Αυτό μπορεί να το πετύχει είτε η Γλυφάδα με νίκη ή ισοπαλία, είτε ο Γιούχτας με νίκη στο μεταξύ τους ματς. Δηλαδή ένας από τους δύο σίγουρα θα σωθεί. Ο Ηρόδοτος ελπίζει σε ένα και μοναδικό σενάριο. Νίκη δική του και ήττες Γιούχτα και Ηλυσιακού, ώστε στην τριπλή ισοβαθμία στους 29 βαθμούς να σωθεί έχοντας το πλεονέκτημα και να υποβιβαστούν Γιούχτας και Ηλυσιακός.

Ο Ηλυσιακός από την πλευρά του με νίκη πάει επίσης στους 32 και σώζεται αλλά αν φέρει ισοπαλία ή ηττηθεί από την Κηφισιά, μπορεί αυτό το αποτέλεσμα να φέρει τα πάνω κάτω στην ουρά. Πολύ κρίσιμη είναι και η πιθανή ισοβαθμία Ηλυσιακού-Γιούχτα, με το πλεονέκτημα να το έχει ο Γιούχτας, έχοντας νικήσει με 2-0 στις Αρχάνες και έχοντας ηττηθεί με 2-1 στου Ζωγράφου.

Σχόλια