default-image

Με πολλά προβλήματα στην Κέρκυρα

Ποδόσφαιρο
Με πολλά προβλήματα στην Κέρκυρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Παναθηναϊκό τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό και ο Γιάννης Αναστασίου θ' αναγκαστεί να συμπεριλάβει στην αποστολή του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα παίκτες της ομάδας Νέων!

Πλην των Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδη, Λαγού που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν ποινές, ο 42χρονος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μαυρία -που είναι σε διαδικασία επιστροφής μετά τη θλάση στον δικέφαλο-, τον Μπεργκ -που βγήκε χθες από το νοσοκομείο και θα ξεκινήσει προπονήσεις από το Σάββατο-, αλλά και τους Πέτριτς και Δώνη.

Ο Κροάτης έβγαλε μαγνητική η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στην έσω κεφαλή του γαστροκνημίου και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 10 ημέρες. Ο Δώνης έβγαλε μαγνητική η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί διάταση στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 3-4 ημέρες.

Τραυματίας είναι επίσης και ο Λαγός (σ.σ. έτσι κι αλλιώς δεν θα έπαιζε λόγω καρτών). Η μαγνητική που έβγαλε έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα το πρωί στο Κορωπί. Το πρόγραμμά τους είχε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στο τέλος χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες παίζοντας οικογενειακό δίτερμα. Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News