Αθλητισμός

Ταουσιάνης: Έγινε αξιοπρεπέστατη και αξιόλογη προσπάθεια

Μπορεί το κλίμα να είναι βαρύ στον Εργοτέλη μετά την επισημοποίηση του υποβιβασμού, έπειτα από την ήττα κόντρα στην Κέρκυρα όμως ο Γιάννης Ταουσιάνης αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του.

Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων, τόνισε πως δεν υπήρχε καθαρό μυαλό κόντρα στους «Φαίακες» υπογραμμίζοντας πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε να ζητηθούν ευθύνες για την κατάσταση.

Αναλυτικά:

«Έγινε μια προσπάθεια και ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια. Δεν μπορώ να έχω παράπονο για τα παιδιά. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε δυστυχώς. Υπήρξε πρόβλημα στην διαχείριση του παιχνιδιού μετά το γκολ. Αντέδρασε και καλά ο αντίπαλος και δεν δείξαμε πως μπορούμε να το διαχειριστούμε . Δεχθήκαμε το 2ο γκολ από μια λάθος πάσα στην δική μας επίθεση. Μας έλειψε το καθαρό μυαλό. Στο 2ο γύρο η ομάδα προσπάθησε να κάνει την υπέρβαση. Δεν είναι η ώρα για να κάνουμε τον απολογισμό μας τώρα. Δεν θέλω να κερδίσω εντυπώσεις. Έγιναν πολλά λάθη που θα τα δούμε στην ώρα τους.

Η προσπάθεια έγινε και είναι αξιοπρεπέστατη και αξιόλογη. Οι δύο αναγκαστικές αλλαγές μας χάλασαν τα σχέδια μας. Από εκεί και πέρα μετράνε και οι λεπτομέρειες. Μπορείς να ματώσεις για να βάλεις γκολ και να το δεχθείς από λάθος δικό σου. Τα ατομικά λάθη είναι της στιγμής και μέσα στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα εδώ και πολύ καιρό δίνει τελικούς και δεν είναι και πολύ εύκολο. Δημιουργεί πίεση στον ποδοσφαιριστή και μπορεί να φέρει και λάθος σε ένα ποδοσφαιριστή. Πάντα μέσα στην σεζόν υπήρχαν κομβικά παιχνίδια για τον Εργοτέλη και αυτό δεν ήταν εύκολο.»

Σχόλια