Αθλητισμός

Πετράκης: «Ο Ηρόδοτος έχει τεράστια δυναμική»

Μετά το ματς με τον Ηλυσιακό, ο προπονητής του Ηροδότου Γιώργος Πετράκης έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του, τονίζοντας ότι ο Ηρόδοτος αποδεικνύει την τεράστια δυναμική του.

Για την υπόθεση της σωτηρίας είπε ότι δεν είναι στο χέρι της ομάδας αλλά θα κάνουν το χρέος τους μέχρι τελευταίας ελπίδας. Αναλυτικά τα λόγια του κ. Πετράκη:

«Κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλά και κάναμε ένα πολύ μεστό παιχνίδι. Νομίζω ότι είναι πολύ δίκαιο το αποτέλεσμα και θα μπορούσε το σκορ να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Οφείλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι ο Ηρόδοτος είναι επιπέδου στην κατηγορία όχι για να σώσει την παρτίδα αλλά για να πρωταγωνιστήσει. Αυτό αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα, εάν δεν είχαν αφαιρεθεί οι 15 βαθμοί.

Από εκεί και πέρα, όπως έχουν τώρα τα πράγματα, δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας η σωτηρία. Αλλά όπως και να 'χει, αυτή η ομάδα όλο το χρόνο απέδειξε πραγματικά ότι διαθέτει πολύ ψυχή, πάθος, έχει καλό υλικό, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Ο Ηρόδοτος και σαν ιστορία και σαν σωματείο έδειξε ότι έχει τεράστια δυναμική. Μένει ένα ακόμα παιχνίδι, το τελευταίο της χρονιάς, θα παλέψουμε για τη νίκη και μετά θα γίνει ο απολογισμός».

Σχόλια