Αθλητισμός

AEK: Κάνει την έναρξη της συνεδρίασης του χρηματιστηρίου του Λονδίνου...

Η AEK επελέγη να κηρύξει την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του χρηματιστηρίου του Λονδίνου...

Στο Λονδίνο βρίσκεται αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΚ όπου ξεκινά και επίσημα η συμμετοχή του κλαμπ στο καινοτόμο πρόγραμμα Elite. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αλέξης Δέδες και ο οικονομικός διευθυντής, Δημήτρης Πάτκα βρίσκονται στη βρετανική πρωτεύουσα για να συμμετάσχουν στην παρουσίαση προγράμματος και των εταιρειών που θα συμμετάσχουν. Μάλιστα οι εκπρόσωποι της Ένωσης ήταν αυτοί που επέλγησαν τιμητικά να ανοίξουν τη σημερινή συνεδρίαση του χρηματιστηρίου του Λονδίνου.

Η έναρξη του προγράμματος Elite δίνει μια άλλη δυναμική στην ΑΕΚ και αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην οικονομική της γιγάντωση. Η εφαρμογή του "Elite program" στοχεύει στο να έχει μια σταθερά ανοδική πορεία η ΠΑΕ και μέσα σε διάστημα διετίας να μπει στο χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ εμφανίζονται ενθουσιασμένοι από τα όσα έχουν συναντήσει και σίγουροι πως το πρόγραμμα Elite θα εκτοξεύσει την εταιρία. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη σεμινάριο όπου τους παρουσιάζεται ο τρόπος λειτουργίας του προγράμματος και η εφαρμογή του στην ΠΑΕ.

Πηγή: ΑΕΚ365.gr

Σχόλια