default-image

Σίγουρος για την πρώτη θέση ο Δέλλας

Ποδόσφαιρο
Σίγουρος για την πρώτη θέση ο Δέλλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραϊανός Δέλλας εμφανίστηκε σίγουρος πως η ΑΕΚ θα τερματίσει στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας, παρά την άσχημη εμφάνισή της απέναντι στον Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξέραμε πριν από το ματς, τις δυσκολίες του παιχνιδιού, απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα που ξέρει τι ζητάει. Κάναμε ένα μέτριο εως κακό πρώτο ημίχρονο. Και αυτό στοίχισε την πρώτη μας ήττα. Όπως και να έχει, όποια κα αν ήταν το αποτέλεσμα, δεν θα μας άλλαζε ούτε το πλάνο, ούτε τον στόχο, που είναι να τερματίσουμε πρώτοι. Και να είστε σίγουροι πως αυτό θα γίνει. Κάναμε ένα νευρικό πρώτο ημίχρονο και δεχθήκαμε πρώτοι γκολ και αυτό μας αποσυντόνισε. Μετά από λίγο ισοφαρίσαμε και εκεί που έδειχνε πως το παιχνίδι θα γυρνούσε στην δική μας μεριά, από λάθος δεχθήκαμε ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο πιεστικοί, είχαμε πιο κοντά τις γραμμές, θεωρώ πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν ισοπαλία. Αυτό δεν σημαίνει πως και ο Ηρακλής δεν προσπάθησε. Εμείς συνεχίζουμε. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να έχουμε το κεφάλι χαμηλά και υπάρχουν άλλα εννέα παιχνίδια που πρέπει να κυνηγήσουμε την νίκη. Να δώσω συγχαρητήρια στο Νίκο και να πω καλή επιτυχία στο κύπελλο και εμείς και ο Ηρακλής θα είμαστε οι ομάδες που θα ανέβουν στην κατηγορία.

Για το αν αυτό το ματς ήταν αυτό το ματς πρόβα για την Σούπερ Λιγκα; «Η ατμόσφαιρα δεν παρέπεμπε σε ματς β' εθνικής. Ήταν ένα ματς από τα παλιά και του χρόνου θα ξαναζήσουμε τέτοια παιχνίδια»

Για το αν η διακοπή επηρέασε την ΑΕΚ; «Σίγουρα παίζει ρόλο και η διακοπή. Αυτό το σταμάτα -  ξεκίνα, οι παίκτες δεν είναι ρομπότ για να τους προγραμματίζει. Σήμερα πληρώσαμε την νευρικότητα που είχαμε στο παιχνίδι μας, στο πρώτο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, πιέσαμε αλλα δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε».

Για το που οφείλεται η νευρικότητα; «Είναι στοιχεία που θα πρέπει να τα δούμε. Δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ ξανά φέτος. Είναι όμως πράγματα που συμβαίνουν, θα πρέπει να τα δούμε και να τα λύσουμε. Πριν το ματς είπα στα παιδιά πως έχουμε μηδέν βαθμούς. Πρέπει να βγούμε πρώτοι. Και είμαι σίγουρος πως θα γίνει αυτό»

Για το κενό του Μάνταλου κι αν επηρέασε; «Ο Πέτρος λείπει πολύ καιρό και όλα τα παιδιά προσπαθούν να κάνουν μια συγκεκριμένη δουλειά μέσα στο γήπεδο. Μέχρι τώρα όλα τα παιδιά έχουν δείξει καλά στοιχεία. Δεν θα μείνουμε σ' ένα ματς. Συνεχίζουμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News