default-image

Νίκησε τον Παναιτωλικό (2-0) και μένει στη Σούπερ Λίγκα ο Πλατανιάς

Αθλητισμός
Νίκησε τον Παναιτωλικό (2-0) και μένει στη Σούπερ Λίγκα ο Πλατανιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tην παραμονή του στην Super League εξασφάλισε ο Πλατανιάς μετά την επικράτηση επί του Παναιτωλικού με 2-0 και σε σχέση με τα αποτελέσματα της υπόλοιπης αγωνιστικής και δη την ήττα του Πανθρακικού από τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Χανιώτες βρίσκονται ήδη στους 40 βαθμούς και έχουν και το ματς με τον ΟΦΗ οπότε θα φτάσουν στους 43 και πλέον δεν κινδυνεύουν καθώς έχουν και την ισοβαθμία από την ομάδα της Κομοτηνής που ακόμα και αν κάνει το δυο στα δυο στα εναπομείναντα ματς δεν της αρκεί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που έδειξε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο αλλά ο Πλατανιάς ήθελε περισσότερο τη νίκη και με τον Τόρες να πετυχαίνει το τρίτο συνεχόμενο γκολ του σε τρία παιχνίδια πήρε τη νίκη με 2-0 με τους παίκτες των γηπεδούχων να ξεσπούν σε έντονους πανηγυρισμούς.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε υπέρ του Πλατανιά μετά την είσοδο του Γουνδουλάκη στο ματς με τον έμπειρο μέσο μάλιστα να έχει και την ασίστ στο δεύτερο γκολ της ομάδας των Χανίων με τον Γιακουμάκη.

Πλατανιάς (Παράσχος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Ιτούα (58' Γκαβιλάν), Μπανανά, Ζαραδούκας (77' Γιακουμάκης), Τετέ, Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Μαχαμάτ, Μενδρινός (67' Γουνδουλάκης), Τόρες.

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Λάζαρ, Μαλεζάς, Κούσας, Κέβιν (46' Κουτρουμάνος), Γοδόι, Μαρτίνες, Φωτάκης, Κάπελ (58' Μύγας), Βιγιαφάνες, Μορένο (77' Άλβες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News