default-image

Πήραν ανασα στον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Πήραν ανασα στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Η πρώτη νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό δεν θα μπορούσε να μην επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα.

Οι πράσινοι είχαν… κλονιστεί ψυχολογικά από τα κακά αποτελέσματα στα τελευταία ματς που είχαν δώσει και η χθεσινή επικράτηση επί της SKODA Ξάνθης μόνο ευεργετικά μπορεί να επιδράσει.

«Σίγουρα χρειαζόμασταν για την ψυχολογία μας μια νίκη. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας αλλά το σημαντικό είναι ότι προσπαθούμε να δουλέψουμε στο τακτικό κομμάτι για να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Αναστασίου σχολιάζοντας το αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις του κόσμου στο ημίχρονο…

«Καταλαβαίνω τον κόσμο, ίσως υπάρχουν απαιτήσεις αλλά τα παιδιά θέλουν και ίσως καμιά φορά να μην μπορούν. Μερικές φορές μπλοκάρει το μυαλό ειδικά όταν ακούγονται και αποδοκιμασίες. Με υπομονή, πάνω απ’ όλα με πίστη τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα στη συνέχεια. Ίδιοι παίκτες είναι, κέρδισαν μεγάλους αντιπάλους και ξέρουμε ότι μπορούμε να το ξανακάνουμε».

Οι πράσινοι με τη νίκη αυτή ανέβηκαν και πάλι στη 2η θέση και πλέον περιμένουν το αποτέλεσμα του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να δουν εάν θα παραμείνουν εκεί.

Στόχος να συνεχίσουν με νίκες μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν για να μπορέσει να αρχίσει τα πλέι-οφ με τον καλύτερο δυνατό… τρόπο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News